Baba Vanga, profeţia veche de peste 40 de ani, mai actuală ca oricând. „Glorie lui Vladimir!”, ce spune clarvăzătoarea despre viitorul Rusiei şi al Ucrainei

Atât Nostradamus, cât și Baba Vanga au prezis mai multe conflicte majore în istoria omenirii, iar acum, pe fondul amenințării războiului dintre Rusia și Ucraina, vechile profeţii sunt mai interpretate şi mai interpretabile ca oricând.

05 feb. 2022, 14:22
Baba Vanga, profeţia veche de peste 40 de ani, mai actuală ca oricând. „Glorie lui Vladimir!”, ce spune clarvăzătoarea despre viitorul Rusiei şi al Ucrainei

Internauții discută despre intens despre predicția clarvăzătoarei bulgare Baba Vanga, făcută în 1979. Aceasta a prezis un viitor mare pentru Rusia, viitor pe care i-ar aduce un lider pe nume Vladimir. „Vechea Rusia se va întoarce și va fi numită la fel ca sub Sfântul Serghie. Toată lumea îi va recunoaște superioritatea spirituală, inclusiv America”, spunea clarvăzătoarea. Sub Sfântul Serghie, acum 700 de ani, Rusia era numită Rus.

Baba Vanga era sigură că Rusia va fi noua putere a lumii. „Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Totul va fi îndepărtat din calea sa și nu numai că va supraviețui, ci va deveni și conducătorul întregii lumi„, a mai spus Baba Vanga.

Citeşte şi Baba Vanga: Dacă vezi acest copac, rupe 3 crengi şi ţine-le în casă! Îţi vor aduce noroc la bani tot anul!

În plus, se mai discută o prezice a Babei Vanga legată de soarta Ucrainei. Aceasta a prezis distrugerea țării, care va fi rezultatul unor lideri slabi, care uzează înșelăciune și promisiuni goale. Totuși, ulterior, conducerea Ucrainei va fi preluată de un adevărat patriot, care va readuce gloria țării și va pune capăt războiului fratricid.

Asemenea Babei Vanga, și Nostradamus a făcut previziuni despre Rusia și a făcut referire la România, în catrenul 26 din Centuria V: „Din Rusia se apropie în masă  / Distrugătorul va ruina acel oraş  / Violentă distrugere, Romainie va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”.

Vlaicu Ionescu, considerat cel mai important „traducător” român al profețiilor lui Nostradamus, era de părere că referirea la țara noastră poate fi înțeleasă greșit și că, de fapt, ar fi vorba probabil de o simplă greșeală de ortografie și că acel „Romainie” nu ar fi despre România.

Citeşte şi Baba Vanga, profeţie despre un NOU VIRUS în 2022. „Vom muri din cauza unei boli oribile”. Ce previziuni a făcut şi Nostradamus

Una dintre interpretări ar fi că acest catren vrea să ne atragă atenţia că următorul Război Mondial îl va începe Rusia, care va invada ţările vecine de la vest, inclusiv România.