Baba Vanga, profeţii pentru 2022. Evenimentele care vor provoca haos pe planetă: inundaţii masive, invazia lăcustelor, incapacitatea tehnologiei de a mai distinge realitatea de virtual

Celebra clarvăzătoare „Baba Vanga” a făcut mai multe predicţii îngrijorătoare pentru anul 2022. Printre acestea, se află şi aceea potrivit căreia încălzirea globală va accelera dezghețul și va provoca apariția unui nou virus letal în Siberia.

22 dec. 2021, 15:58
Baba Vanga, profeţii pentru 2022. Evenimentele care vor provoca haos pe planetă: inundaţii masive, invazia lăcustelor, incapacitatea tehnologiei de a mai distinge realitatea de virtual

Baba Vanga, profeţii 2022. Numită şi „Nostradamus al Balcanilor”, Baba Vanga a făcut predicţii care merg până în anul 5079, când, potrivit acesteia, Universul va dispărea. De-a lungul timpului, celebra clarvăzătoarea a făcut multe predicţii care s-au adeverit, cum ar fi atacurile asupra Turnurilor Gemene, moartea prințesei Diana sau dezastrul de la Cernobîl.

Baba Vanga, profeţii tulburătoare pentru anul 2022

Potrivit predicţiilor acesteia, în anul 2022 ne pândesc catastrofe naturale și endemice. Bătrâna a „văzut” că încălzirea globală va accelera dezghețul, ceea ce va determina apariția unui nou virus letal în Siberia care până acum a rămas înghețat.

Chiar și cei care vor scăpa vor muri din cauza unei boli oribile”, zicea aceasta, potrivit cotidianului spaniol Marca.

De asemenea, bătrâna a avertizat mai multe țări asiatice și Australia să se pregătească pentru consecințele unor dezastre naturale, cum ar fi inundațiile care vor avea loc în 2022 și care ar putea provoca o lovitură puternică în economia mondială deja lovită. Iar India va fi afectată de invazia lăcustelor.

Citeste si Ultima profeție a Babei Vanga. Ce a prezis despre România chiar înainte să moară! Anii cheie ai lumii: cei care supraviețuiesc vor muri de o boală gravă

Totodată, Baba Vanga a făcut referire şi la una dintre cele mai mari temeri ale societăților dezvoltate, tehnologia. Se pare că aceasta ar putea avea un impact negativ și ar putea deveni incapabilă să distingă mai distingă realitatea de virtual.

80% dintre profeţiile Babei Vanga s-au împlinit

Baba Vanga, pe numele ei real Vangelia Pandeva Dimitrova, a trăit între anii 1911 și 1996. La vârsta de 12 ani, aceasta a fost prinsă într-o tornadă în care şi-a pierdut vederea. Din acel moment, a început să audă voci venite dintr-o altă dimensiune, potrivit declaraţiilor ei.

Cert este că peste 80% din predicțiile ei s-au împlinit.

Citeste si Previziuni înfiorătoare pentru 2022. Când dispare Covid-19, de fapt: „Va fi un dezastru global cu proteste şi un exod masiv al populaţiei”

13 premoniții care vor provoca haos în lume

În 2023 se va schimba uşor Orbita Pamântului

În 2025 Europa va fi pustiită

În 2028 se va dezvolta o noua sursă de energie, iar foametea nu va mai fi o problemă

În 2046 clonarea va fi foarte accesibilă.

În 2076 lumea va fi condusă din nou de comunisti.

În 2084 va avea loc renaşterea naturii.

În 2088 o noua boală va lovi planeta. Oamenii vor imbatrani in cateva secunde.

În 2097 boala va fi vindecată.

În 2100 soarele facut de mâna omului va lumina partea întunecata a Planetei.

În 2111 oamenii vor deveni roboţi

În 2125 Ungaria va primi semnale din afara spaţiului.

În 2154 animalele devin pe jumătate oameni

În 2167 va fi o nouă religie.