Baba Vanga, PROFEŢIILE GROAZEI! Liderii mondiali, în consemn: SE RUPE PLANETA!

Publicat: Joi, 16 Mai 2019 20:18 // Actualizat: Joi, 16 Mai 2019 20:18 // Sursa: romaniatv.net

Baba Vanga este una dintre cele mai importante figuri profetice din lume! Clarvăzătoarea a prezis cu acuratețe foarte multe tragedii, astfel că mulți oameni au început să creadă în previziunile ei.

Baba Vanga a avut premoniții cu adevărat cutremurătoare legate de anul 2019.

Viziunile arată că Vladimir Putin va fi la un pas de moarte după ce echipa lui de securitate va pune la cale uciderea lui. Nu este singurul lider din lume care va avea probleme grave. Și Donald Trump este printre cei vizați de prezicerile bulgăroaicei. Ea a spus că președintele Statelor Unite ale Americii va surzi după ce va fi implicat într-un grav accident rutier.

Baba Vanga a mai spus și că un cutremur devastator va șterge de pe fața pământului mari părți din Asia și că Europa va suferi un colaps financiar odată cu ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

BABA VANGA, profeţia despre România: "Totul se va adeveri!". Mesajul similar cu al lui NOSTRADAMUS

Baba Vanga a murit în anul 1996, la vârsta de 85 de ani. Ea și-a petrecut cea mai mare parte din viață în zona Rupie din munții Kzhuh din Bulhgaria și casa ei era supravegheată de Serviciul Secret al Bulgariei, previziunile ei fiind consideraet secrete ce trebuie protejate.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
baba vanga clarvăzătoare profeţie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8730
RON
23 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H