Babs a făcut anunțul despre împăcarea cu Dorian Popa, la 9 luni de la despărțire: „Avem o legătură pe care nimeni nu o poate rupe”

Babs a făcut anunțul despre împăcarea cu Dorian Popa. Cei doi au fost împreună timp de 11 ani, iar în urmă cu 9 luni, au decis să pună capăt relației și să meargă pe drumuri separate. Recent, bruneta a lăsat loc de interpretări în ceea ce privește viitorul relației lor.

03 mart. 2024, 09:04
Babs a făcut anunțul despre împăcarea cu Dorian Popa, la 9 luni de la despărțire: „Avem o legătură pe care nimeni nu o poate rupe”
Babs a făcut anunțul despre împăcarea cu Dorian Popa

Babs a făcut anunțul despre împăcarea cu Dorian Popa. În urmă cu câteva luni, bruneta a făcut anunțul despărțirii de artist.  „Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani”, a scris aceasta pe Instagram, la începutul lunii noiembrie a anului trecut.

Citește și: Dorian Popa, mai sensibil ca oricând. Artistul a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre despărțirea de Babs: „S-a încheiat de tot. Ustură în suflet”

Babs a făcut anunțul despre împăcarea cu Dorian Popa

După ce au decis să rupă relația, Dorian Popa și Babs s-au separat implicit fizic, ea mutându-se în propria casă, nu la distanță foarte mare de casa în care a locuit cu artistul.

Dacă la acel moment nu putea vorbi despre o eventuală împăcare, acum se pare că lucrurile s-au schimbat, iar Babs este de părere că nu știe ce le va rezerva viitorul.

Avem o legătură foarte bună chiar dacă ne-am despărțit, o legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe. Am crescut împreună pe ambele planuri. Momentan, așa stau lucrurile. Suntem despărțiți. Vom vedea însă pe viitor, ce va vrea Dumnezeu. În rest, pot spune că sunt foarte bine”, a declarat Babs, conform Cancan.ro.

Cheluţu, împărţit „la partaj” între Dorian Popa şi Babs

Artistul spune că atât el, cât și Babs, se ocupă de patruped, mai ales că amândoi îl consideră copilul lor. De aceea, cei doi au căutat să ajungă la un numitor comun și în privința acestui subiect.

Cheluțu este când la mine, când la ea, este precum copilul nostru. Ar fi fost penibil să nu ne înțelegem bine, având în vedere că trebuie să îl dăm pe Cheluțu de la unul la altul. Ce era, să ne înjurăm când Cheluțu pleca de la unul la altul”, a spus artistul la podcast.

Fosta iubită a lui Dorian Popa a precizat că ambii se vor ocupa de creșterea patrupedului, astfel că ei vor face cu schimbul privind întreținerea lui Cheluțu.

Cu ceva vreme în urmă, Dorian Popa a precizat că patrupedul pe care-l are produce sute de mii de euro. „Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”, spunea artistul în cadrul unui podcast.