Baby Mafia, clipul unei fetiţe de 10 ani, din Bihor, a inflamat internetul. „Fata lui tata, îmi fac toate poftele / Sunt regina, tu reţine-mi numele” VIDEO

O fetiţă în vârstă de numai 10 ani, din Bihor, este centrul unor mari controverse după ce un clip de-al său postat online, pe Youtube, s-a viralizat. Este vorba de fapt despre primul ei videoclip, intitulat Baby Mafia.

28 dec. 2020, 14:31
Baby Mafia, clipul unei fetiţe de 10 ani, din Bihor, a inflamat internetul. „Fata lui tata, îmi fac toate poftele / Sunt regina, tu reţine-mi numele” VIDEO

Fetiţa se numeşte Karisia, iar clipul a strâns aproape 120.000 de vizualizări pe canalul ei de YouTube, de la postarea lui, pe 10 decembrie. Versurile şi scenariul de la Baby Mafia au rădăcini în realitate, fiind inspirate tocmai din percheziția făcută tatălui său, după cum scrie ebihoreanul.ro.

Piesa e în stil trap, popular în rândul adolescenţilor, şi vorbeşte despre o fată răsfăţată, chiar arogantă, care îşi etalează hainele de firmă, cardul, bolidul, viaţa fără griji, care îşi face toate poftele, că doar e „fata lui tata”. „Vreau miliarde, Baby mafia / Fata ştie să se-mbrace, Baby mafia / Îmi fac toate poftele, într-un G cu fetele / Te las în spate, nu-mi vezi urmele”, începe melodia.

Ea continuă apoi în acelaşi ton: „Hainele de pe mine sunt din Italia / Singura regină, n-o poţi controla / Detronez orice rivală, sunt aşa de rea / Plătesc cu cardul, nu contează sumele / Îmi vezi maşina, şi deja ştii numele / Fata lui tata, îmi fac toate poftele / Sunt regina, tu reţine-mi numele”, descriind apoi şi hainele pe care le poartă: „N-am cum să mă abţin, în picioare Loubutin / Borsetuţă Givenchy, eşarfă Louis Vuton, ochelari vreo 3.000 / Parfumul nici n-ai cum să-l ştii”.

Videoclipul are şi un moment special: o descindere a mascaţilor pe care Karyss îi bate cu o bâtă de basseball, îi leagă fedeleş şi râde de ei, punându-le machiaj.

În realitate, Karisia nu este chiar atât de „rea”. Mai mult, nu a chiulit niciodată de la ore, pentru că i se pare „aiurea”, are doar note de 10, îi place să facă sport şi e nebună după muzică. „Eu sunt mai băieţoasă, întotdeauna am fost, iar genul acesta de muzică mă reprezintă”, spune ea. Karisia cântă de la 3 ani, tot de atunci face canto, şi a fost prezentă la mai toate concursurile şi festivalurile de muzică organizate pentru copii, la ultimul, Festivalul Internaţional „Capitala Muzicală”, de la Sibiu, unde a primit premiul special al juriului.

Tatăl fetiței este nimeni altul decât controversatul afacerist Mihai Borciu, care se consideră vinovat oarecum pentru poveste. Mai ales pentru scena cu mascaţii, inspirată dintr-o acţiune care l-a vizat chiar pe el. În trecut, Borciu a fost implicat în mai multe scandaluri şi bătăi, fiind acuzat chiar şi că ar fi tras asupra maşinii patronului Laguna Security, Aurel Gavriş, dosar care, în final, a fost clasat, anchetatorii stabilind că arma deţinută de el nu e cea cu care s-a tras şi că „nu există probe că o persoană a săvârşit infracţiunea”.

De altfel, acesta este şi dosarul în care locuinţa afaceristului a fost percheziţionată, însă fără ca poliţiştii să găsească vreo probă incriminatoare la adresa lui. „A văzut prea multe, s-a maturizat prea repede. Când am văzut piesa, ce era să zic? Să spun că nu îmi place? Nu pot spune nu. E un copil cuminte, ascultător, nu are pretenţii extravagante, e premiantă la şcoală. A fost dorinţa ei, să încerce. Are voce, imaginaţie, prezenţă. Am lăsat-o. Cum s-o refuz?„, se întreabă Borciu.