BAC 2014 şi EVALUARE NAŢIONALĂ 2014: 3000 de lei pentru fiecare elev care a luat nota 10

Elevii care au obtinut media zece la examenul de evaluare nationala sau la bacalaureat vor fi premiati cu cate 3.000 de lei, conform unei hotarari adoptate, miercuri, in sedinta de guvern.

11 iul. 2014, 08:06
BAC 2014 şi EVALUARE NAŢIONALĂ 2014: 3000 de lei pentru fiecare elev care a luat nota 10

EDU.RO: Consilierii locali si consilierii judeteni au votat alocarea unei sume din bugetul local pentru premierea elevilor care au obtinut medii de 10 la cele doua examene.

„Vrem sa premiem copii care au avut 10 la Bacalaureat si 10 la Evaluarea Nationala. Sunt 7 copii care au avut media 10 in tot cei patru ani de gimnaziu si 10 la Evaluarea Nationala si 8 care au avut 10 in toti anii de liceu si au luat si 10 la examenul de Bacalaureat.Propunerea noastra este sa le dam elevilor cate 1000 de lei pentru fiecare 10 obtinut la examene adica 3000 de lei, iar pentru profesori cate 1000 de lei pentru fiecare elev care l-a avut si a obtinut media maxima. La cei de la Evaluarea Nationala dam 1000 de lei pentru 10 la romana, 1000 de pentru 10 la matematica si altii 1000 de lei pentru media totala de 10. Noi dorim ca vineri, saptamana viitoare, sa facem premierea. L-am invitat si pe domnul ministru Pricopi, dumnealui a spus ca vine”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

elevi capacitateSapte dintre cei 23 de elevi braileni care au obtinut media 10 la Examenul National au incheiat si ciclul gimnazial cu media 10, acestia fiind: Andei Radu elev al Colegiului National „Nicolae Balcescu”, Bran Maria-Alexandra eleva la Scoala Gimnaziala „I. Creanga”, Grecu Cristian Stelian si Moise Gabriel , elevi la Scoala Gimnaziala „M. Eminescu”, Ilie Florentina eleva la Scoala Gimnaziala „Vlaicu Voda”, Vlad Miruna Elena eleva a Colegiului National „Nicolae Balcescu” si Vasile Calin Robert elev la Scoala Gimnaziala „Fanus Neagu”.

Opt elevi braileni au reusit sa obtina media maxima la Bacalaureat.

Bolohov Sabina-Ioana – profil stiinte ale naturii, Milea Ana-Maria – profil matematica-informatica, Mustata Alina-Georgiana – profil matematica-informatica, Picus Ionut – profil stiinte ale naturii, elevi ai Colegiul National „Nicolae Balcescu”, Chituleasa Lavinia – profil matematica informatica, Damian Ecaterina – profil matematica informatica, Mardale Andrei – profil matematica informatica, elevi ai Colegiului National „Gh.M. Murgoci” Braila si Diaconu Ana – profil muzica eleva a Liceului de Arte „Hariclea Darclee” au obtinut nota 10 la toate cele trei probe ale examenului.