BAC 2015: Cele mai populare METODE DE COPIAT la examene

BAC 2015, BACALAUREAT 2015, EDU.RO. Absolvenţii de clasa a XII-a încep, luni, probele scrise de la examenul de bacalaureat 2015. Ca în fiecare an, unii liceeni s-au pregătit temeinic pentru examene, în vreme ce alţii, mai puţini studioşi, se lasă în baza "metodelor ajutătoare", adică pe copiat, iar de idei nu duc lipsă. Vezi mai jos la ce metode de copiat apelează tinerii.

28 iun. 2015, 16:07
BAC 2015: Cele mai populare METODE DE COPIAT la examene

BAC 2015, BACALAUREAT 2015. Metoda cu handsfree. În acest caz e nevoie de două persoane, cel care dictează şi cel care merge la examen. Sau poti alege varianta updatată „microhandsfree prin bluetooth” care se pune în ureche, pe timpan, un pic riscantă din punct de vedere medical, deoarece cipul poate rămâne în ureche.

BAC 2015. Metoda cu ceasul. Gadgetul este un ceas GSM, iar pe ecranul lui se poate citi un text scris dinainte. Totodată, la el se poate şi asculta mesajul transmis de un interlocutor din afară, tot prin intermediul unor căşti.

BACALAUREAT 2015. Metoda cu pixul bluetooth. Poate fi folosit atât la scris, cât şi pentru ascultarea prietenului care dictează rezolvarea subiectelor.

BAC 2015. Metoda cu telefonul mobil. Aceasta este cea mai utilizată metoda în ziua de astăzi.

BACALAUREAT 2015. Metoda cu pixul cu ultraviolete. Aceasta este o tehnică de copiat care necesită, pe lângă pixul cu ultraviolete, o pereche de ochelari cu care să se poată observa scrisul. În cazul în care este soare în sală, această metodă este foarte eficientă.

BAC 2015. Copiatul din copiute, cărţi, cursuri. Este cea mai populară şi cea mai veche metodă de copiat şi necesită multă vigilenţă din partea celor care o folosesc şi bunăvoinţă din partea profesorilor.

BACALAUREAT 2015. Zgâriate. Această metoda de copiat necesită o muncă foarte laborioasă în ziua dinaintea examenului. Este utilizată urma lăsată de pix în urma copierii cursurilor. Este o metoda folosită de studenţii cu vederea foarte bună, dar şi cu o răbdare pe măsură.

BAC 2015. Colegul din faţă/stânga/dreapta. Pentru această metodă e nevoie de două persoane, dintre care una trebuie neapărat să mai şi înveţe.

BACALAUREAT 2015. Scrisul în palmă, pe bancă, pe picior, pe încălţăminte. Această metodă are destule şanse de reuşită.

BAC 2015. Mersul la toaletă, un şiretlic la care apelează mai ales studenţii care doar vor să îşi amintească unele informaţii.

Citeşte şi: BAC 2015: Liceenii dau, luni, proba scrisă la LIMBA ROMÂNĂ. Tot ce trebuie să ştii despre BACALAUREAT 2015