BACALAUREAT 2014. Perle de la simularea de la BAC 2014: De ce îşi pun fetele poze dezbrăcate pe Facebook

BACALAUREAT 2014 bate la uşă. pe internet au început deja să recircule cele mai tari perle de la simularea de la Bac 2014. 

06 iun. 2014, 06:56
BACALAUREAT 2014. Perle de la simularea de la BAC 2014: De ce îşi pun fetele poze dezbrăcate pe Facebook

BACALAUREAT 2014: Simulările examenului de Bacalaureat 2014 au fost susţinute de elevii claselor a XI-a şi a XII-a în perioada 3 – 7 martie, iar astăzi au fost publicate rezultatele, cât şi o parte din perlele la limba română, ale elevilor din Alba Iulia. Este greu de crezut însă unii elevi, compară frigiderul cu reţelele de socializare, pentru că ambele „ne congelează mintea și ne fac să nu mai gândim și devenim zombi”.

Iată o parte din perlele elevilor albaiulieni:

1. Rețelele de socializare sunt ca un frigider: nu este nimic nou, dar totuși intrăm. Ele ne congelează mintea și ne fac să nu mai gândim și devenim zombi.
2. Cetățeanul turmentat: înfățișarea sa fizică lasă de dorit, dar cea psihică, deși îmbibată cu alcool, încă mai funcționa vag.
3. Perspectiva narativă în fragmentul citat este inexistentă.
4. Virgula s-a folosit pentru că a fost pusă de autorul fragmentului, Vasile Alecsandri, și, prin urmare, acolo trebuie să fie.
5. Naratorul este omniscient, iar verbele folosite sunt la persoana I.
6. Verbele la timpul perfect simplu sunt prezente pentru a ne arăta viitorul.
7. Copiii din ziua de astăzi au ajuns să stea în casă toată ziua, pe facebook, sau pe cine știe ce alt site de socializare, în loc să iasă afară la aer curat, să se joace, cum o făceam și noi înainte de internet și facebook.
Dau ca exemplu facebookul, nu am nimic cu fetele dar asta trebuie să o spun, ele au ajuns, pentru nişte likeuri, să se pozeze aproape dezbrăcate, unele chiar dezbrăcate, şi să posteze fotografia pe facebook. De ce? Pentru nişte amărâte de likeuri, şi asta nu e problema cea mai mare. Cea mai mare problemă e că ele o fac de la vârste fragede, 12-14 ani.


loading...