BACALAUREAT 2015. Elevii care vor SĂ TRIŞEZE EXAMENUL DE BAC apelează la VRĂJITOARE

Publicat: Joi, 25 Iunie 2015 16:24 // Actualizat: Joi, 25 Iunie 2015 18:31 // Sursa: romaniatv.net

Inventivitatea absolvenților de clasa a XII-a a atins apogeul în materie de idei care sa-i pregătească pentru cel mai important examen din viața lor: au apelat la vrăjitoare ca să le ghicească subiectele.

Foto: libertatea.ro

Anul acesta examenul de Bacalureat se desfășoară fără incidente și scandaluri, față de anii precedenți când toată lumea vuia în jurul acuzelor de mită, scrie libertatea.ro. Aparent, după primele probe, subiectele nu le-au dat rău de furcă absolvenților.

Citeşte şi REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. EDU.ro anunţă notele obţinute la CAPACITATE

Cu toate astea, înainte să ajungă în sala de examene, unii dintre ei, conștienți că nu prea au studiat cât să ia nici măcar o notă de trecere au apelat la o variantă de a se "scoate", și au apelat la vrajitoare.

Vanessa, una dintre cele mai celebre vrăjitoare din România, devenită celebră în urma scandalului cu Oana Zăvoranu, a mărturisit că a fost bombardată de cererile absolvenților, curioși să afle subiectele de la ea. Aceasta nu a vrut însă să le spună și le-a recomandat să pună burta pe carte.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 iun 19:27
...pentru cel mai important examen din viața lor: au apelat la vrăjitoare ca să le ghicească subiectele. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
25 iun 16:39
Votează email 0 email
...important examen din viața lor: au apelat la vrăjitoare ca să le ghicească subiectele. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
25 iun 16:31
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
1
EUR
4.8423
RON
13 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H