BACALAUREAT 2015 CONSTANŢA: Peste 200 de absenţi la română, cinci eliminaţi

BACALAUREAT 2015 EDU.RO: Emoții pentru aproximativ 55 de mii de candidați care s-au înscris la bacalaureat. Luni au susţinut proba scrisă la Limba și Literatura Română. Nu mai puțin de 202 elevi constănțeni au lipsit astăzi la proba de Limba Română, din cei 1.075.

24 aug. 2015, 09:59
BACALAUREAT 2015 CONSTANŢA: Peste 200 de absenţi la română, cinci eliminaţi

BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Examenul va începe la ora 9.00 și vor avea la dispoziție 3 ore să rezolve subiectele. Absolvenții filierei teoretice – profilul umanist și cei ai filierei vocaționale – profilul pedagogic vor avea aceleași subiecte. În schimb, absolvenții filierei teoretice – profil real și ai filierei tehnologice vor primi alte subiecte.

Subiecte BAC 2015 Limba română, sesiunea de toamnă. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii

Probele scrise vor continua mâine cu limba și literatura maternă. Miercuri absolvenții vor susține proba obligatorie a profilului, respectiv matematică sau istorie, iar vineri pe cea la alegere a profilului și specializării, respectiv biologie, geografie, fizică, chimie, logică, informatică, sociologie, psihologie, economie sau filosofie.

Rezultatele vor fi afișate în 31 august, iar contestațiile vor fi depuse în aceeași zi. Rezultatele finale vor fi afișate pe 3 septembrie.

Nu mai puțin de 202 elevi constănțeni au lipsit astăzi la proba de Limba Română, din cei 1.075.

Dintre cei prezenți, trei au fost eliminați din examen: doi elevi au fost prinși cu telefoane mobile la Liceul Dimitrie Leonida din Constanța, un altul fiind da afară după ce a fost prins cu  fițuici, la Liceul Economic din Mangalia. Numărul elevilor eliminați a crescut la cinci.