Bacteria E.Coli, depistată la două fântâni publice din Argeş

Publicat: Luni, 13 Iunie 2016 11:26 // Actualizat: Luni, 13 Iunie 2016 11:26 // Sursa: romaniatv.net

Prezenţa bacteriei E.Coli la două fântâni publice din localitatea argeşeană Merişani a fost confirmată de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Argeş.

Două fântâni din localitatea Merişani sunt infestate cu bacteria E. Coli. La o şcoală din aceeaşi localitate, rezultatul analizelor au arătat că apa este nepotabilă.

„Există o problemă cu apa la Merişani. Sunt două fântâni publice infestate cu E.Coli. S-au luat toate măsurile care se impun. De asemenea, la Malu Vânăt, în aceeaşi localitate, au fost probleme la reţeaua publică de alimentare cu apă, dar s-au rezolvat. Şi la o şcoală din Merişani, apa este nepotabilă. Aici au fost duse dozatoare de la care copiii şi cadrele didactice să poată bea apă", a declarat Sorina Honţaru, director DSP Argeş, pentru Mediafax.

Aceeaşi sursă a declarat că în localitatea Budeasa, unde un izvor a fost descoperit ca fiind infestat cu E.Coli, situaţia s-a remediat.

„La Budeasa nu mai sunt probleme. Asta a reieşit la ultimele analize. După ultimele zile ploioase, e posibil ca problemele să reapară, de aceea le recomand cetăţenilor să se alimenteze cu apă din reţelele publice", a mai declarat Sorina Honţaru.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
apa cu E.Coli E.coli E.Coli arges E.Coli fantana
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 iun 11:45
... Prezenţa bacteriei E.Coli la două fântâni publice din localitatea argeşeană...
1
EUR
4.8079
RON
25 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H