BACTERIE UCIGAŞĂ. Cum a supravieţuit un bărbat după ce CORPUL I-A FOST DEVORAT bucăţică cu bucăţică

Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce corpul său a fost răpus de o bacterie letală. Victima, supraponderală, a supravieţuit tocmai datorită excesului de grăsime.

14 aug. 2013, 10:39
BACTERIE UCIGAŞĂ. Cum a supravieţuit un bărbat după ce CORPUL I-A FOST DEVORAT bucăţică cu bucăţică

Russell Kimble, în vârstă de 39 de ani, s-a aflat pe mărginea prăpastiei, când trupul său a fost invadat de o bacterie letală care îl devora, pe interior, centimetru cu centimetru, potrivit mirror.co.uk. Bacteria se multiplica atât de rapid, încât îi „mânca” corpul cu o rată de 2,5 centrimetri pe oră. În numai 24 de ore, infecţia i s-a răspândit în tot spatele. Neputincioşi şi speriaţi, medicii i-au mai dat doar două ore de trăit.

Russell a stat în comă indusă timp de nouă zile şi a fost supus la 20 de operaţii. Medicii i-au îndepărtat câţiva centimentri de ţesut infectat din zona inghinală, de pe picioare, de pe spate şi din zona stomacului.

După şapte săptămâni petrecute în spital, Russell Kimble a plecat acasă perfect sănătos şi cu câteva kilograme mai slab. Russel a glumit cu iubita lui şi i-a spus că a supravieţuit datorită faptului că era gras, iar bacteria i-a devorat mare parte din ţesutul adipos.