Bădălău îşi vede nepoţii de două ori pe lună. Claudia Pătrăşcanu a câştigat custodia acestora

Publicat: Luni, 02 Decembrie 2019 15:56 // Actualizat: Luni, 02 Decembrie 2019 16:43 // Sursa: romaniatv.net

Lovitură pentru Niculae Bădălău: fiul său a pierdut custodia copiilor. Nora lui Bădălău, cântăreața Claudia Pătrășcanu, a câștigat procesul pentru custodie, dar chiar și așa, a făcut apel! E nemulțumită că amândoi copii ar trebui să petreacă sărbătorile cu tatăl lor.

Claudia Pătrășcanu a câștigat custodia copiilor pe care îi are cu Gabi Bădălău, fiul fostului ministru. Judecătorii au stabilit că băieții vor locui cu mama, iar tatăl are dreptul să-i ia două weekenduri pe lună, dar și de Crăciun. Claudia a fost nemulțumită de decizie, așa că a făcut apel, iar următorul termen de judecată este 11 decembrie.

Lupta dintre Claudia (39 de ani) şi Gabi Bădălău (34 de ani) continuă, iar magistraţii judecătoriei Bolintin Vale au dat o decizie provizorie în dosarul care priveşte custodia celor doi băieţi ai lor, Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani). Astfel, cei doi băieţi vor sta în Constanţa, cu mama lor, urmând să petreacă două weekend-uri pe lună alături de tatăl lor, la Bolintin Vale. Claudiei nu i-a convenit însă programul. 

În august, Claudia Pătrășcanu a decis să divorţeze de Gabriel Bădălău, după trei ani de căsnicie. Motivele au fost violenţa şi infidelitatea pe care artista i le-a reproşat soţului său, iar calvarul în care a trăit timp de un an a trimis-o direct la tribunal, fără cale de răzgândire şi de împăcare între cei doi. Artista a părăsit domiciliul conjugal din Bolinitin Vale, împreună cu cei doi fii şi s-a stabilit în Agigea, în casa mamei sale, Domnica, femeia care a i-a fost mare sprijin emoţional în tot acest timp.

Iată că la două luni de când a depus cererea de divorţ şi a solicitat stabilirea custodiei copiilor, cei doi soţi au primit deja o primă decizie care fixează provizoriu domiciliul minorilor şi programul de vizită. Astfel, în data de 7 noiembrie, magistraţii Judecătoriei Bolinitin Vale au decis ca, până la soluţionarea divorţului, cei doi copii să locuiască în Agigea, alături de mama lor, Claudia Pătrăşcanu.

"Stabileşte locuinţa minorilor Bădălău Gabriel Alexandru şi Bădălău Nicolas Mihai la mamă, respectiv în Agigea, Constanţa", se arată pe portalul judecătoriei. În ceea ce priveşte programul de vizită, Bădălău are dreptul să îşi ia copiii două weekenduri pe lună la Bolintin Vale, cu specificaţia că acesta îi ia de la domiciliu şi tot el îi aduce înapoi, obligat să respecte nişte intervale orare fixate de judecători.

”Stabileşte următorul program: primul şi al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17.30 până duminică la ora 18.00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18.00. În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00. În vacanţa de primăvară, o săptămână, respectiv a doua săptămână de vacanţă, începând din ziua de luni, ora 17.30 până în ziua de duminică, ora 18.00. În vacanţa de iarnă, din data de 23 decembrie ora 17.30, până în data de 30 decembrie ora 18.00”, au mai decis magistraţii.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Claudia Pătrăşcanu custodie copii Badalau Niculae Badalau
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8705
RON
29 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H