Bădăranii nu ştiu să accepte un refuz: O tânără a ajuns la spital după ce nu a vrut să danseze cu un bărbat

O femeie a ajuns la spital după ce a fost bătută de un bărbat chiar pe ringul de dans. Într-un acces de furie, tânărul a spart sticla de alcool pe care o avea în mână ca apoi să înceapă să o lovească pe tânără cu aceasta.

16 feb. 2014, 14:51

Un incident şocant a avut loc într-un club din Marea Britanie. Astfel, o tânără de 21 de ani care se afla alături de mamă în club a ajuns la spital după ce a fost bătută cu bestialitate de un bărbat după ce a refuzat să danseze cu acesta, potrivit Mirror.

Citeşte şi Te doare capul! Un ŞMECHER care a băut prea mult în club, făcut PIFTIE de un bodyguard VIDEO

Poliţia spune că agresorul a avut un acces de furie cauzat de refuzul tinerei, ca apoi să spargă sticla pe care o avea în mână înainte să o lovească pe fată cu bucata rămasă, provocându-i o rană serioasă la cap. Mai mult, în momentul în care mama victimei a intervenit, a fost şi aceasta tăiată cu un ciob de sticlă.

Citeşte şi O fetiţă de 12 ani a bătut un bărbat, după ce a încercat să o violeze

Cele două femeie au fost transportate de urgenţă la spital, având nevoie de îngrijiri medicale serioase. În prezent, poliţia a oferit publicităţii poze cu agresorul şi cu victima sa, în speranţa ca vinovatul va fi arestat. Incidentul a avut loc în Halesowen, West Mid.

Sunt convins că cineva a văzut incidentul şi îşi aminteşte ce s-a întâmplat pe ringul de dans al unui club aglomerat. Apelez de asemenea şi la prietenii atacatorului, care sigur au fost prezenţi. Atacul acesta a avut un impact serios asupra celor două victime„, a declarat un ofiţer de poliţie.