Băgăm casele de pariuri în şedinta: Pariuri1x2.ro ţi-a dat 6 bilete câştigatoare în martie ! Astăzi mizăm pe confruntari din Europa

Cei care au ales sa mizeze si ieri pe Biletul Zilei propus de redactia www.pariuri1x2.ro au avut din nopu profit, pentru a 6-a oara in luna martie. Am mizat pe cel putin doua cartonase galbene primite de oaspeti in partida FC Barcelona – Paris SG (francezii au primit 5 avertismente) si pe victoria germanilor in meciul dintre Borussia Dortmund si Benfica (scor 4-0).

09 mart. 2017, 08:15
Băgăm casele de pariuri în şedinta: Pariuri1x2.ro ţi-a dat 6 bilete câştigatoare în martie ! Astăzi mizăm pe confruntari din Europa

Biletul zilei – 9 martie

Redactia www.pariuri1x2.ro a selectat pentru astazi doua pariuri din Europa League.
Luam in calcul spectacolul la confruntarea dintre Lyon si Roma. Ambele echipe practica un fotbal ”deschis” si au calitate in ofensiva cu jucatori precum Lacazette, Depay, Salah sau Dzeko. Tintim profitul cu un „ambele marcheaza”! 

Fa profit cu pariurile noastre pe Europa League: Aici gasesti toate analizele si pronosticurile pentru meciurile optimilor de finala!

_____________________________________________________________________________

Completam biletul cu un pronostic  la Schalke 04 – Borussia Monchengladbach. Avem un derby 100% german, care de-a lungul timpul ne-a propus o multime de modificari ale tabelei. Si in acest sezon lucrurile au stat la fel. Dupa 0-4 in tur, la Schalke, Gladbach si-a luat revansa in returul campionatului. Scorul a fost 4-2, intr-o partida jucata chiar in weekendul anterior. Consideram ca si in inclestarea Schalke – Monchengladbach din mansa tur a optimilor Europa League putem asista la cel putin doua modificari ale tabelei (peste 1.5 goluri).

22:05 Lyon – Roma, ambele echipe sa inscrie
22:05 Schalke 04 – Borussia Monchengladbach, peste 1.5 goluri
 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.