Băgat în transă de un călugăr tibetan, Răzvan Ciobanu se visa bogat. Întâmplare ireală cu designerul, la supermaket

Vica Blochina, cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, a dezvăluit că designerul s-a întâlnit înainte de Paște cu un călugăr tibetan, care l-a băgat în transă.

01 mai 2019, 09:04
Băgat în transă de un călugăr tibetan, Răzvan Ciobanu se visa bogat. Întâmplare ireală cu designerul, la supermaket

Răzvan Ciobanu era disperat pentru că avea mari probleme cu banii. Vica Blochina spune că după întâlnirea cu acel călugăr, designerul credea că s-a îmbogăţit. „Mă sună sâmbătă dimineață și îmi spune: „Victoria, uite ce am pățit. Mi-a trimis un prieten un călugăr din Tibet, care când a intrat la mine în casă a zis că mă ajută. Când a intrat la mine în casă pe mine m-a bufnit plânsul. M-a luat de mană și m-a întins pe canapea. Mi-a făcut o incantație, o rugăciune şi am adormit”.

A fost într-o transă de marți pană sâmbătă. El nu a vrut să mai vorbească foarte mult despre asta. La opt dimineață m-a sunat și mi-a zis: am crezut că sunt plin de bani, m-am dus la supermarket a două zi, mi-am umplut coșul și aveam fix 2 lei la mine”.

În momentul ăla, că o fi fost călugărul sau nu, ceva, un declic s-a întâmplat în viața lui. Când a plecat călugărul ăsta i-a spus că nu o să mai aibă nevoie de el de acum încolo, că el este bine. A fost foarte afectat de această poveste și nu prea a vrut să mai vorbească despre asta”, a declarat Vica Blochina.