BAHAR VIATA FURATA. CE se întâmplă în episodul de astăzi din BAHAR VIATA FURATA

BAHAR VIATA FURATA. Efsun si Bahar se iau la bataie si se chiar se tavalesc pe pajistea din fata casei. Efsun reuseste sa o puna pe Bahar la pamant si o ameninta cu cutitul. Nu scapa ocazia de a spune sale cateva cuvinte care o umilesc pe Bahar. Asta se întampla in episodul de astazi din BAHAR VIATA FURATA.

12 mai 2016, 10:06

BAHAR VIATA FURATA. In ciuda insistentelor disperate ale matusii sale, Efsun continua sa isi construiasca strategia de razbunare impotriva lui Bahar, pentru a se elibera de furia acumulata. In demersurile sale, tanara este ajutata de Sultan si Salih, care se gandesc la noi metode perfide pentru a recupera averea Atahan.

BAHAR VIAŢĂ FURATĂ. Interviu BOMBĂ cu BAHAR. Ce relaţie are în viaţa reală cu ATEŞ

BAHAR VIATA FURATA. Intre timp, Bahar accepta sa se integreze in cadrul familiei sale adevarate, pentru a-i dovedi lui Efsun ca nu mai este fata naiva din trecut. Aceasta renunta la orgoliu si este de acord sa primeasca numele Atahan devenind astfel membra cu drepturi depline asupra averii familiei.

BAHAR VIATA FURATA. Imagini incendiare cu Ezgi Asaroglu, interpreta lui Bahar FOTO

BAHAR VIATA FURATA. Vestea ca Bahar se afla la conac si ca si-a recuperat adevarata identitate, cade ca un trasnet asupra lui Efsun, care se ambitioneaza si mai mult si este mai hotarata ca niciodata sa se dezlantuie impotriva celei pe care pana nu demult o considerase sora sa.

BAHAR VIATA FURATA. Ateş A DIVORŢAT pentru Bahar. Cei doi se iubesc şi în VIAŢA REALĂ

BAHAR VIATA FURATA. Viata nu va mai fi la fel pentru nimeni. Fiecare isi joaca ultima carte riscand totul…Despre ce este vorba, veti afla urmarind episodul din aceasta seara, ora 20 la Kanal D, din BAHAR VIATA FURATA.