BAHAR VIAŢĂ FURATĂ. Interviu BOMBĂ cu BAHAR. Ce relaţie are în viaţa reală cu ATEŞ

BAHAR VIAŢĂ FURATĂ. Ezgi Asaroglu, interpreta lui Bahar, din serialul BAHAR VIAŢĂ FURATĂ, are 29 de ani şi le-a furat inimile romanilor. Ezgi vorbeste despre ce a insemnat pentru ea acest rol, despre pasiunile ei, dar si despre relatia pe care o are cu Keremcem (Ates), despre care s-a tot spus ca i-ar fi iubit.

09 mart. 2016, 15:23
BAHAR VIAŢĂ FURATĂ. Interviu BOMBĂ cu BAHAR. Ce relaţie are în viaţa reală cu ATEŞ

BAHAR VIAŢĂ FURATĂ: Bahar i-a facut pe multi romani sa planga. Este o fata frumoasa, sincera care nu vede rautatea celor din jurul ei. Culmea!, cele mai rele sunt chiar cele mai apropiate persoane de ea. Multi o considera mult prea naiva. Cat de mult semanati cu ea? Care sunt trasaturile comune intre Bahar si Ezgi Asaroglu?

Ezgi Asaroglu: Bahar este un fel de copie a mea din adolescenta. Cred ca aveam naivitatea ei in perioada cand eram in liceu. Cu timpul, m-am maturizat, am lasat in urma timiditatea si naivitatea. Acum, adult fiind, am pastrat un pic din candoarea acelei varste. Ca si lui Bahar, imi displace minciuna, sub diversele ei forme. Inclusiv minciuna prin omisiune.

BAHAR VIATA FURATA. Imagini incendiare cu Ezgi Asaroglu, interpreta lui Bahar FOTO

BAHAR VIAŢĂ FURATĂ:. Povestea din serial este inspirata dintr-un caz real. Cum ati fi reactionat daca ati fi aflat la adolescenta ca ati fost infiata?

Ezgi Asaroglu: Cu siguranta, o veste de acest fel este teribila pentru oricine! Ar fi bulversant, ti-ar zgudui toata fiinta! As fi suferit un soc, poate ca as fi fugit de acasa sau poate as fi apelat la serviciile unui psiholog, daca mi s-ar fi intamplat asa ceva!

BAHAR VIATA FURATA. Ateş A DIVORŢAT pentru Bahar. Cei doi se iubesc şi în VIAŢA REALĂ

BAHAR VIAŢĂ FURATĂ: In serial sunteti pusa in diverse ipostaze. Cand v-a fost cel mai greu sa filmati? Povestiti o intamplare de pe platoul de filmare.

Ezgi Asaroglu: Am filmat cand aveam febra cu 38 de grade, in conditiile in care ar fi trebuit sa stau in pat din cauza unei viroze agresive. A trebuit sa par fresh, desi fierbea carnea pe mine, ma durea capul si abia gaseam forta sa vorbesc. Starile traite in acele momente nu au fost vizibile, insa, pe ecran.

BAHAR VIAŢĂ FURATĂ: Cum arata ziua perfecta pentru Ezgi Asaroglu, atunci cand nu filmati?

Ezgi Asaroglu: O zi perfecta are mai multe chipuri. Poate fi o zi petrecuta la shopping impreuna cu o prietena, poate fi o zi petrecuta in linistea casei mele, in compania unei carti, ascultand o muzica linistitoare.

Citeşte interviul integral pe WOWbiz.ro.