BAHAR VIATA FURATA. Un nou sezon BAHAR VIATA FURATA, în premieră la KANAL D

BAHAR VIATA FURATA. Incepand din 10 iulie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, fanii serialelor turcesti au inca un motiv de bucurie intrucat la Kanal D se va da startul celui de-al patrulea sezon al serialului care a cucerit o tara intreaga, BAHAR VIATA FURATA.

20 iun. 2017, 10:49
BAHAR VIATA FURATA. Un nou sezon BAHAR VIATA FURATA, în premieră la KANAL D

BAHAR VIATA FURATA. Povestea de dragoste intensa dintre cei doi protagonisti, Bahar (Ezgi Asaroglu) si Ates (Keremcem), destinul sinuos al unei fete crescute in conditii vitrege, in sanul unei familii sarace, dar si numeroasele rasturnari de situatie o adevarata capodopera cinematografica din BAHAR VIATA FURATA.

BAHAR VIATA FURATA. Regizorul primelor 100 de episoade renunţă la BAHAR VIATA FURATA

BAHAR VIATA FURATA. In acest sezon, Efsun (Ceren Moray) este o femeie implinita, care si-a atins obiectivele: casatorita, cu propria afacere si mama unei frumoase fetite; pe de alta parte, Bahar, sora acesteia, a pierdut totul, iar singura care ii da sperante este Nuran, cea pe care o cunoaste ca fiind nepoata sa. Jocurile sunt facute: doua mame, Bahar si Efsun, o fetita nevinovata prinsa la mijloc.

BAHAR VIATA FURATA. Imagini incendiare cu Ezgi Asaroglu, interpreta lui Bahar FOTO

BAHAR VIATA FURATA. Toate secretele, minciunile si disputele intre cele doua surori afecteaza vietile protagonistilor. O singura intrebare isi cauta raspuns: oare va reusi Bahar sa isi recupereze tot ce a pierdut? Odata cu trecerea timpului, povestea se complica si adevarul iese la iveala treptat in BAHAR VIATA FURATA.