Bahmu şi Prigoană, în public după împăcare: Vă uitaţi la noi ca la doi maimuţoi VIDEO

După ce s-au împăcat cu mare fast, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au afişat seara trecută pentru prima dată împreună în public. Cei doi au fost în comuna Oarja din Argeş să-i taie moţul fiului primarului din localitate, pe care l-au năşit anul trecut. A fost prilej numai bun să se tachineze reciproc.

12 mai 2013, 07:02
Bahmu şi Prigoană, în public după împăcare: Vă uitaţi la noi ca la doi maimuţoi VIDEO

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au afişat pentru prima oară în public de la momentul noii lor împăcări, cei doi fiind prezenţi la tăierea moţului fiului primarului din comuna argeşeană Oarja.

Potrivit România TV, de cum au ajuns şi au coborât din maşină au şi început să se tachineze. Totul a pornit de la rochia purtată de Adriana, depre care a spus că ar fi făcut-o singură. „E făcută la atelier, într-o zi„, a spus Adriana, iar Silviu Prigoană a întrebat-o în glumă: „Şi de ce ai spus că e 5.000 de euro?„. C

ând au luat cuvântul în faţa invitaţilor, cei doi îndrăgostiţi nu au ratat ocazia să se înţepe din nou. „Ştiu că e o situaţie aşa puţin ciudată şi vă uitaţi la noi ca la doi maimuţoi. Ceea ce suntem, dar e bine că suntem împreună în seara asta. Sper să rămânem aşa să nu mai râdeţi de noi la televizor” a spus Adriana Bahmuţeanu, iar Prigoană i-a replicat: „Da vă mulţumesc doamna Bahmuţeanu! Sunt încântat să fiu lângă dumneavoastră în această minunată seară!„.

Tăierea moţului a durat zeci de minute, pentru că cel mic n-a vrut cu niciun chip să aleagă, conform obiceiului, un obiect care să-i prezică viitorul, de pe tava special pregătită. În tot acest timp naşii s-au atacat din nou.