Bahmu şi Prigoană, telenovelă fără sfârşit VIDEO

"Nu sunt jucăria de pluş a lui Prigoană", susţine Adriana Bahmuţeanu. Vedeta este supărată după ce Silviu Prigoană a declarat că o iubeşte şi a chemat-o înapoi. Rezultatul? Actualul iubit al Adrianei a decis că vrea o pauză. Acum, Bahmu trebuie să decidă: Mihai sau Silviu.

22 feb. 2013, 19:07
Bahmu şi Prigoană, telenovelă fără sfârşit VIDEO

M-a durut când am văzut pozele cu Adriana şi cu acel bărbat. Regret tot ce s-a întâmplat între mine şi Adriana. Poate să se întoarcă oricând. Să nu uite că o iubesc. Să vină acasă cu copiii, că o iubesc„, a fost declaraţia plină de romantism a lui Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuţeanu nu a reacţionat şi nu a părut impresionată de declaraţiile acestuia. Mai mult, aceasta nu pare dispusă să îi mai acorde o şansă.

Nu sunt jucăria de pluş a lui Silviu Prigoană, asta nu a înţeles până acum fostul meu soţ. Nu sunt Hopa Mitică să fac ce spune Prigoană şi când vrea el. Eu nu mai am încredere în ce spune el„, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Libertatea.

În urma declaraţiilor lui Silviu Prigoană, Mihai, actualul iubit al vedetei, a decis să se mute din locuinţa pe care o împărţea cu Adriana, deoarece aceasta trebuie să aleagă între cei doi.

Am luat o pauză să ne analizăm sentimentele. Nu se poate considera că ne-am despărţit. Relaţia mea cu Adriana este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat” , a declarat Mihai pentru ziarul Click.

Jurnaliştii de can-can spun însă că, deşi Adriana se menţine pe poziţii, nu este exclus ca ea şi Silviu Prigoană să se împace.