Băiat de 12 ani mort după ce maşina în care se afla a intrat într-un şanţ şi s-a răsturnat

Sfârșit tragic pentru un băiat de doar 12 ani din județul Vaslui. Maşina în care se aflau băiatul şi rudele sale a intrat violent într-un cap de pod. Copilul a murit în brațele mamei sale, înainte să ajungă ambulanța.

09 iul. 2019, 07:28
Băiat de 12 ani mort după ce maşina în care se afla a intrat într-un şanţ şi s-a răsturnat

Accidentul rutier s-a petrecut în comuna Băceşti, judeţul Vaslui. Un minor în vârstă de 12 ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un șanț de pe marginea drumului.

Nerăbdător să-si vadã fratele mai mare, care tocmai se întorsese din Anglia, minorul şi mai multe rude au mers împreună cu maşina la trecerea cu calea feratã din satul Băcești, acolo unde fratele sãu le-a dat întâlnire. Dupã ce s-au revãzut, toate cele cinci persoane au urcat în masinã, cu gândul de a se întoarce acasã. La volan s-a aşezat tânãrul de 19 ani, care venise din Anglia si care nu detinea permis auto. Pe drum, între el si fratele sãu mai mic s-a iscat o ceartã. Cel mic a vrut sã-i arate fratelui sãu mai mare cã stie sã conducã mai bine autovehiculul, iar la un moment dat chiar a tras de volan, pentru a-l forta pe sofer sã opreascã si sã facã schimb de locuri. Acesta din urmã a pierdut controlul masinii, a intrat într-un sant, apoi masina s-a rasturnat.

Iniţial anchetatorii au crezut că băiatul de 12 ani se afla la volanul maşinii în momentul accidentului.