Băiat de 14 ani în COMĂ la spital, după ce a fost găsit căzut lângă un magazin

Un băiat în vârstă de 14 ani, din Bârlad, a ajuns în comă la spital, după ce a fost găsit căzut în faţa unui magazin din municipiu, având lângă el o pungă care mirosea a prenadez.

20 mai 2013, 19:19
Băiat de 14 ani în COMĂ la spital, după ce a fost găsit căzut lângă un magazin

Un copil de 14 ani a fost observat de câţiva trecători în stare de inconştienţă, în faţa unui magazin din municipiul Bârlad. În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, echipajul medical constatând că băiatul prezenta halenă de acetonă şi de alcool.

Ulterior, copilul a fost urcat în salvare şi transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad, cu diagnosticul de comă gradul I.

„Minorul provine dintr-o familie dezorganizată, fiind crescut de către bunica lui, după ce tatăl a murit, iar mama l-a abandonat. De altfel, copilul a mai ajuns de câteva ori la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Copilului Abuzat, Neglijat şi Exploatat Bârlad, unde a beneficiat de îngrijire şi consiliere”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Potrivit Mediafax, reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Bârlad au anunţat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui în vederea luării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri.