Băiat de 17 la volan, maşină răsturnată. Două fete au fost rănite grav

Accidente grave în Botoşani şi Suceava. Un băiat de 17 ani a luat maşina unui prieten şi a plecat la plimbare cu două tinere. Autoturismul s-a răsturnat, iar fetele au fost rănite grav. Tot în Botoşani o maşină a rupt un stâlp şi a intrat în curtea unei case, iar la Suceava un şofer a rămas încarcerat după ce a intrat pe contrasens într-o altă maşină.

29 mart. 2017, 11:03
Băiat de 17 la volan, maşină răsturnată. Două fete au fost rănite grav

Aventură cu urmări grave a unor tineri din Botoşani. Un elev de 17 ani a luat maşina unui prieten şi a plecat la plimbare cu două tinere. A apăsat tare pedala de acceleraţie şi s-a răsturnat într-o curbă. Una dintre fete, de 13 ani, a rămas încarceată.

Pompierii au intervenit şi au transportat-o la spital. De îngrijiri medicale a avut nevoie şi cealaltă fată, dar şi tânărul de 17 ani care s-a urcat la volan şi care va trebui să răspundă şi în faţa legii.

Potrivit România TV, un alt accident grav a avut loc tot în Botoşani. Un şofer a pierdut controlul volanului încercând să depăşească o căruţă, s-a izbit violent într-un stâlp de electricitate, apoi a rupt şi gardul al unei gospodării şi s-a răsturnat.

Martorii au reuşit să-i scoată pe cei doi răniţi din masina, până la sosirea echipajelor de intervenţie.

Pompierii au rămas la faţa locului pentru a asigura stâlpul de electricitate care stătea să cadă.

Accident grav şi în Suceava. Un şofer a intrat cu maşina pe contrasens, în depăşire şi a lovit în plin un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. Un pasager din maşina care a intrat pe contrasens a fost şi el rănit şi dus la spital.