Băiatul Zinei Dumitrescu şi-a amânat nunta. „Este foarte bolnavă”

De patru ani, Zina Dumitrescu traieste intr-un azil de lux. Este vizitata de baiatul ei, Catalin Negreanu, dar si alte persoane dragi. Creatoarea de moda a primit insa o veste trista, de curant. Fiul ei a fost nevoit sa amane nunta.

29 oct. 2015, 11:50

Desi anuntase ca se va casatori toamna aceasta, Catalin Negreanu a amanat momentul. Motivul este bunica iubitei lui, care este grav bolnava. Fiul Zinei Dumitrescu are o relatie de mai multi ani cu o elvetianca pe nume Priscilla. 

Catalin si-a mai anuntat odata mama ca se casatoreste, insa acest lucru nu s-a intamplat. Anul acesta era mai hotarat ca niciodada si stabilise ca nunta va avea loc toamna aceasta. Din pacate, o veste trista s-a abatut asupra familiei lui.

„Doamna Zina Dumitrescu se simte foarte bine. Chiar acum am ajuns aici si era in gradina, se plimba. Fiul ei vine sa o vada mereu. El trebuia sa se casatoreasca in aceasta perioada, insa, din cauza unor probleme de sanatate pe care le are bunica logodnicei lui, au amanat totul. De fapt, batrana este pe moarte. Se afla in Elvetia. Au amanat nunta si nu stiu daca au stabilit o alta data”, a declarat pentru CANCAN.ro, directorul azilului, Ion Casian.