Băieţel de un an, în stare gravă după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc

Un băieţel în vârstă de un an şi trei luni se află în stare gravă după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc. Incidentul s-a petrecut joi, în judeţul Hunedoara.

26 mai 2022, 15:05
Băieţel de un an, în stare gravă după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc

Băieţel de un an, în stare gravă după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Petroşani. Copilul a fost transportat de urgenţă la spitalul din localitate.

Băieţel de un an, în stare gravă după ce a căzut de la etajul patru. Incident şocant la Petroşani

Citeşte şi Cadavrul unui tânăr de 23 de ani, găsit pe marginea Centurii Oradea

Potrivit primelor informaţii, totul s-a petrecut într-un moment de neatenţie la părinţilor. Copilul s-a urcat pe un scăunel şi a căzut de la fereastră.

„Copilul se afla sub supravegherea părinţilor şi a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuinţe, într-un moment de neatenţie – se pare că a urcat pe un taburet, fereastra fiind deschisă”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Căderea copilului ar fi fost atenuată de o copertină, iar în momentul în care echipajele de prim-ajutor au sosit la faţa locului micuţul avea semne vitale. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Petroşani.

Poliţiştii fac cercetări şi au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Cine este presupusul criminal al femeii dispărute din Cluj-Napoca. Bone Ferenc are dosar penal după ce şi-ar fi bătut fosta iubită