Băiețel român, în vârstă de cinci ani, răpit în Italia, de patru bărbați care l-au băgat într-o dubă. Tatăl e principalul suspect

Un băiețel român, în vârstă de cinci ani, a fost răpit marţi pe o stradă din Italia de patru bărbați care l-au băgat într-o dubă. Mama copilului cere cu disperare ajutorul autorităților.

06 oct. 2021, 09:10
Băiețel român, în vârstă de cinci ani, răpit în Italia, de patru bărbați care l-au băgat într-o dubă. Tatăl e principalul suspect

Un băiețel român

în vârstă de 5 ani a fost răpit de pe o stradă din Padova, cartierul San Lazzaro, Italia, după ce patru bărbați au atacat-o pe mama acestuia.

Presa locală relatează că femeia îşi ducea copilul la grădiniță când patru bărbaţi necunoscuți au atacat-o şi l-au luat pe fiul ei, David, în vârstă de 5 ani, cu o dubă neagră.

Incidentul a fost făcut public într-o postare pe rețelele de socializare.

„Patru bărbați într-o dubă neagră. Trei dintre ei coboară, în timp ce al patrulea rămâne la volan. Doi dintre ei au atacat o tânără de 25 de ani, în timp ce al treilea i-a răpit fiul de 5 ani, cu care mergea la școală în fiecare dimineață. S-au urcat din nou în dubă și au plecat în viteză, în sunetul țipetelor disperate ale mamei”, scriu jurnaliștii italieni de la Tv7, citaţi de stiridiaspora.ro.

Anchetatorii iau în calcul varianta potrivit căreia tatăl ar fi organizat răpirea copilului. Bărbatul nu a acceptat faptul că în septembrie un judecător din București i-a acordat mamei custodia exclusivă, interzicându-i orice fel de apropiere, relatează Antena3.

Românca a făcut publică o fotografie cu David și tatăl său.

Un băiețel a fost bătut în timp ce colegii lui filmau și încurajau

Un băiețel de la o școală din Arad

a fost victima unui abuz extrem din partea celorlalți elevi, care l-au bătut cu pumnii și cu picioarele, în timp ce colegii filmau și îi încurajau pe agresori.

În imaginile de-a dreptul îngrozitoare se vede cum mai mulţi elevi se lovesc fără milă în colegul lor cu pumnii. Filmarea arată cum unul unul dintre agresori îl împinge pe băiat, apoi începe să-l lovească cu pumnii.

„Direct, dă-i! La box, cum v-am învățat eu”, se pot auzi vocile agresorilor, pe filmare.

Când acesta ripostează, în ajutorul agresorului sar alţi doi elevi, iar băiatul care nu a vrut să închidă uşa este asaltat cu pumnii de ceilalți minori prezenți, relatează observatornews.ro.