Băiețelul care a topit inimile fanilor în serialul „Doi bărbați și jumătate” arată ca un vagabond, în picioarele goale și cu barba neglijentă

Actorul Angus T. Jones care a devenit popular pe când avea 10 ani, pentru rolul său alături de Charlie Sheen, în serialul "Doi bărbați și jumătate", arată de nerecunoscut.

31 aug. 2021, 19:37

Actorul Angus T. Jones care atunci când avea 10 ani a început să joace alături de Charlie Sheen în celebrul serial de comedie „Doi bărbați și jumătate”, arată de nerecunoscut acum la maturitate. Tânărul a fost văzut cu barba neîngrijiă și în picioarele goale pe străzile din Los Angeles.

Acesta purta un tricou negru și o pereche de pantaloni scurți.

Angust T Jones a fost distribuit în unul dintre cele mai celebre seriale, la vârsta de doar 10 ani, iar rolul pe care îl interpreta a făcut deliciul fanilor. Actorul a făcut parte din distribuția serialului în perioada 2003-2015.

Tânărul a avut parte de foarte mult succes la Hollywood în perioada copilăriei și a adolescenței datorită producției „Doi bărbați și jumătate”, însă acum la maturitate situația pare să se fi schimbat radical.

Ultima ieșire a actorului îl arată într-o ipostază extrem de neașteptată. Actorul de 27 de ani a fost văzut într-o parcare din Los Angeles, în timp ce se plimba fără încălțăminte pe asfaltul murdar, iar chipul tânărului era nebărbierit de foarte mult timp. El purta totuși un tricou și o pereche de bermude.

În 2012, Angus ar fi declarat unui grup creștin, că oamenii ar trebui să „nu mai urmărească” serialul, pentru că „le umple capul cu mizerii”

„Nu poți fi o persoană cu adevărat temătoare de Dumnezeu și să fii într-o astfel de emisiune de televiziune. Eu unul nu pot. Nu mă simt bine cu ceea ce învăț, ce spune Biblia și să joc în serialul acela.”

Vedeta TV câștiga aproximativ 350.000 de dolari pe episod, relatează TheSun.

Actorul Sean Lock a murit la 58 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul

Actorul Sean Lock

 a murit la 58 de ani. „Sean a fost unul dintre cei mai buni comedianți ai Marii Britanii, creativitatea sa nemărginită, inteligența și strălucirea operei sale l-au marcat ca o voce unică în comedia britanică.Sean era, de asemenea, un soț prețuit și tată a trei copii. Tututor ne va fi dor de Sean”, a declarat managerul actorului, pentru BBC.

La scurt timp, cunoscuți actori i-au adus omagii lui Sean. Bill Bailey a spus că Sean Lock a fost extrem de amuzant și de fiecare dată când se întâlnea cu el, râdea foarte mult. Bailey l-a descris pe regretatul actor ca fiind un om bun și generos, și extrem de riguros în abordarea sa de a scrie comedie.

Lock a fost nominalizat la premiul de comedie Perrier în 2000 pentru spectacolul său No Flatley, I am the Lord of the Dance, scrie The Guardian.

O mare parte din activitatea sa din ultimii ani s-a concentrate pe apariţii televizate, acesta făcând parte din echipa producţiei BBC „8 out of 10 cats”, între 2005 şi 2015, şi apoi la „8 Out of 10 Cats Does Countdown”, din 2012 până în prezent.

Lock a publicat patru spectacole pe DVD, „Live” în 2008, „Lockipedia” în 2010, un „special” de văzut pentru iubitorii genului, „Purple Van Man” în 2013 şi „Keep It Light” în 2017.