BAKE OFF ROMANIA LIVE VIDEO: S-a aflat deja câştigătorul BAKE OFF ROMANIA 2016

BAKE OFF ROMANIA LIVE VIDEO: Trofeul îi aparține unui tânăr care locuiește în Bucureşti, Dan, şi care, până să participe la noul show culinar de la PRO TV, era angajat la o bancă.

14 mart. 2016, 09:21
BAKE OFF ROMANIA LIVE VIDEO: S-a aflat deja câştigătorul BAKE OFF ROMANIA 2016

Bake Off România aduce în casele românilor cei mai hotărâţi concurenţi, o gazdă fermecătoare, un decor de poveste, trei juraţi specializaţi în cofetărie şi patiserie, cele mai interesante probe şi cele mai inedite reţete de deserturi, în cea mai dulce competiţie culinară!

Cel mai bun show culinar în materie de deserturi, Bake Off România, îi va introduce pe telespectatori în lumea fascinantă a deserturilor! Cofetari amatori din toate colţurile ţării au încercat să obţină un loc în cortul Bake Off România, însă numai 12 au reuşit să intre în competiţia pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din România şi să îşi prezinte preparatele în faţa celor trei juraţi: Alex Stan, Simona Pope şi Tudor Constantinescu.

Panelul de juraţi este format din adevăraţi profesionişti şi specialişti în domeniul cofetăriei şi patiseriei. Bake Off România înseamnă deserturi de cea mai bună calitate, atât la nivel vizual, cât şi din punct de vedere gust, aşa că juriul a fost construit luând în considerare trei elemente cheie: experienţa, expertiza şi profesionalismul.

Bake Off, cu titlul original The Great Bake Off, este un format BBC cu rezultate remarcabile la nivel mondial.

Se ştie deja câştigătorul. Trofeul îi aparține unui tânăr care locuiește în Bucureşti, Dan, şi care, până să participe la noul show culinar de la PRO TV, era angajat la o bancă. Filmările au avut loc la 30 de kilometri de Bucureşti, pe un câmp în apropierea unui hotel cu piscină. Din acest motiv, echipa de producţie era nevoită să facă naveta zilnic, cu maşini mici şi autobuze, pentru a ajunge din Capitală, împreună cu prezentatorii și concurenţii, la cortul amenajat special în Snagov pentru emisiune.