BALONUL DE AUR. FIFA stârneşte curiozitatea telespectatorilor cu o prezentatoare sexy FOTO

BALONUL DE AUR.Fernanda Lima a fost prezentatoarea sexy a ceremoniei de anul trecut în cadrul căreia s-a decernat Balonul de Aur, dar şi pentru 2015 FIFA a ales o prezenţă feminină sexy drept amfitrioană a evenimentului. Kate Abdo este numele acesteia şi cu siguranţă va fi una din atracţiile serii de luni.

12 ian. 2015, 12:36

BALONUL DE AUR. Ceremonia decernării Balonului de Aur va fi prezentată luni seara, la Zurich, de jurnalista engleză Kate Abdo, de la Sky Sports. În vârstă de 33 de ani, aceasta vorbeşte la perfecţie germana, franceza şi spaniola şi cu siguranţă va fi una dintre atracţiile show-ului ce va fi urmărit în direct de telespectatori de pe toate cele cinci continente.

Citeşte şi BALONUL DE AUR. Ronaldo, Neuer sau Messi? Trofeul se va decerna astăzi

Născută la Manchester şi absolventă a facultăţii de limbi străine de la Salford University, Kate şi-a început cariera la Deutsche Welle TV. În 2009 s-a transferat la CNN, unde a realizat interviuri cu Ginola, Seedorf sau Sir Jackie Stewart, iar în august 2011 a părăsit CNN pentru Sky Germania. Din iulie 2013 lucrează la Sky Sports News.