BANCUL ZILEI: Caniculă mare

Românii nu şi-au pierdut simţul umorului.

09 iul. 2014, 20:39
BANCUL ZILEI: Caniculă mare

Logica neamţului: Dacă astăzi e caniculă şi mâine va fi aceeaşi caniculă, trebuie să investim într-un aparat de aer condiţionat care să ne permită să muncim mai eficient.

Logica grecului:Dacă astăzi e caniculă şi mâine va fi tot caniculă, trebuie să mergem în vizită la careva care are acasă aer condiţionat şi să stăm măcar o săptămână la ei.

Logica francezului: Dacă astăzi e caniculă şi mâine e aceeaşi caniculă, înseamnă că de fapt astăzi este mâine?

Logica SUA: Dacă astăzi e caniculă şi mâine e caniculă, ne vedem nevoiţi să intervenim cu armata şi s-o stârpim.

Logica chinezului: Dacă azi e caniculă şi mâine va fi tot caniculă, am face bine s-o exportăm!

Logica românului: Te fac o bere? Cică azi şi mâine o să fie caniculă.

***

Noaptea în taxi intră o femeie goală. Şoferul o priveşte uimit: – Ce te holbezi la mine? N-ai mai văzut femei goale? – Ba da. Dar mă gândesc de unde vei scoate banii pentru cursa!

***

Un barbat nu gaseste nici o masa libera intr-un restaurant. Merge asadar la o masa la care era o femeie singura si o intreaba amabil: – Nu va suparati, e liber? – Obsedat mizerabil! striga femeia. Adica sa ma culc cu dumneata? Dispari de aici, pana nu chem politia! Rosu pana peste urechi si cu coada intre picioare, barbatul se retrage in liniste si se aseaza la bar. Dupa putin timp, femeia se ridica si se apropie de el: – Nu va suparati de cele intamplate adineauri. Dati-mi voie sa va explic… Sunt psiholog si studiez comportamentul sexual… Cine si cum reactioneaza in diverse situatii. – Nici o problema, doamna, spune incet barbatul, dupa care incepe sa strige: Ce vrei? O suta pentru un singur numar? Pai ce-ti imaginezi tu, curva imputita?

***

Un scotian incercand sa monteze o antena TV pe acoperisul casei sale aluneca si cade in spatele casei. In cadere vede pe geamul bucatariei cum nevasta-sa numara boabele de fasole ce le punea in ciorba.
– Opreste-te, striga el, jumatate ajung, eu mananc astazi la spital!