BANCUL ZILEI: Sex pe ploaie. Cu şi fără prezervativ

Fenomenele meteo nu puteau lipsi din bancurile românilor. Cum meteorologii anunţă ploi în următoarele zile, vă oferim prilejul de a zâmbi puţin în faţa norilor. 

09 apr. 2014, 16:11

Motanul il ia intr-o seara pe pisoiul cel mic cu el sa-i explice despre „sex”. Urca cei doi pe o cladire mare, iar motanul ii spune pisoiului: 
– Priveste aici cum se face ! 
Motanul incepe sa miaune indelung (chemand pisicile dornice). Dupa cateva minute incepe sa ploua torential. Motanul, nevrand sa dea un exemplu prost pisoiului, continua sa miaune indelung in timp ce vantul incepe sa bata si mai tare si ploaia se inteteste. 
Cei doi sunt deja uzi leoarca, insa motanul nu da semne de oboseala, continuand sa miaune indelung, pentru a oferi o lectie de retinut pisoiului cel mic. 
Dupa inca 20 minute de ploaie si vant, timp in care nicio pisica nu s-a aratat, pisoiul ii spune motanului: 
– Tata … eu mai fac sex 10 minute si plec !

***

Doi francezi, aflaţi în Anglia, nu avuseseră ocazia să vadă deloc soarele în două săptămâni. Ca să se dumirească, l-au întrebat pe recepţionerul de la hotel:

– Pe aici plouă des?
– Cam de două ori pe an, domnule.
– Şi cât ţine?
– Cam şase luni…

***

Un ardelean in Bucuresti, la semafor, pe timp de ploaie. Trece o masina si ii stropeste pe toti din cap pana-n picioare. Bucurestenii incep sa injure, in timp ce ardeleanul e calm.
– Apai, domnule draga, la noi la Cluj nu-i ase, zice el.
– Da’ cum?
– Pai, daca te stropeste o masina, soferul opreste, da inapoi, te urca in masina, te duce acasa la el, faci dus, mananci, dormi la el, si asta timp de trei zile, iar la plecare iti da 100 de euro.
– Ai patit tu asa ceva?
– Nu eu. Nevasta-mea.

**

– John! Jooooohnnnnnnnnnn!!!
– Da Sire!
– Uda te rog, gradina!
– Dar Sire, afara ploua cu galeata!
– Nu-i nimic ia umbrela!!!

***

Doi tipi faceau dragoste când se aude usa, sotul…tipei. Atunci barbatul se arunca pe geam dezbracat cum era, chit ca afara ploua ingrozitor. In acel moment trecea pe acolo un grup de maratonisti si se alatura si el grupului, la care un alergator il intreba:
– Intotdeauna alergi dezbracat?
– Da.
– Si intotdeauna porti prezervativ?
– A, nu, numai cand ploua…

***

Pe o ploaie torentiala un domn urca in singurul taxi din statie si ii spune adresa unde vrea sa ajunga. Taximetristul il refuza pe motiv ca e prea scurt drumul si nu merita sa il faca.
– Va rog, domnule, totusi, va dau ceva in plus fata de cat costa… zise clientul.
– Nu, in nici un caz! Coborati va rog! replica taximetristul.
Omul nostru se resemna si pleca pe jos prin ploaie.
Peste vreo doua saptamani il vede pe taximetristul nostru ultimul intr-un sir de 20 de taxiuri. Se gandeste un pic, apoi merge la primul taxi din sir. Urca si ii spune taximetristului adresa, apoi cu un pic de stanjeneala ii zice:
– Stii, eu iti voi plati drumul cat e pe ceas, dar ti-as mai da inca 50 de lei daca am putea opri la marginea orasului sa imi faci un sex oral.
– Esti nebun??? Coboara pana nu te iau la bataie! tipa taximetristul.
Clientul coboara, merge la urmatorul si face acelasi lucru cu toti din randul de taxiuri.
Ajunge la ultimul, urca in masina ii spune adresa, apoi continua:
– Va platesc cu 50 lei mai mult, dar am o rugaminte speciala: cand trecem pe langa colegii dvs. sa le zambiti si sa le faceti cu mana!