BANCUL ZILEI: Stelistul, dinamovistul şi olteanul, la ziua judecăţii

BANCUL ZILEI: Fotbalul nu putea să lipsească din bancurile românilor.

10 sept. 2014, 12:00
BANCUL ZILEI: Stelistul, dinamovistul şi olteanul, la ziua judecăţii

Un fan oltean, un fan stelist şi unul dinamovist fiind într-o ţară musulmană sunt prinşi bând o sticlă de Jack Daniels, sunt arestaţi şi aruncaţi în închisoare până la stabilirea pedepsei. În fine vine ziua judecăţii, sunt aduşi în fata molahului care le arata bunăvoinţă, condamnându-i la doar 30 de lovituri de bici după care vor fi liberi să plece. Ba, mai mult spre norocul lor în ziua respectivă era o mare sărbătoare musulmană, aşa că molahul îi dă fiecăruia voie să ceară ceva înainte de a fi biciuiţi…

Primul care urmează a fi biciuit este stelistul, care după ce se gândeşte puţin zice: „legaţi-mi o pernă în spate”.I se leagă pernă, dar nu rezistă decât la primele 10 lovituri după care se rupe, aşa că tot trebuie să sufere celelalte 20 lovituri înainte de a fi dus pe braţe sângerând şi plângând.

Următorul este olteanul, care zice: „legaţi-mi 2 perne în spate”.Dar nici măcar cele 2 perne nu pot să reziste decât la 15 lovituri, trebuind să le sufere ca şi stelistul pe celelalte.

Ultimul care trebuia biciuit era fanul dinamovist, dar înainte de a-şi spune dorinţă, molahul îi zice: „Eşti fanul celei mai frumoase echipe din ţara ta , cu cei mai loiali şi pasionali suporteri, aşa că poţi avea 2 dorinţe!”.Auzind asta dinamovistull spune: „MUlţumesc pentru bunătatea pe care mi-o arăţi şi drept recunoştinţă, vreau 100 de lovituri de bici în loc de cele 30.”

„Nu numai că eşti un om de onoare eşti şi foarte curajos” îi spune molahul, privindu-l cu respect.”Dacă 100 de lovituri sunt ceea ce doreşti, atunci 100 de lovituri vor fi.Acum ai dreptul la cea de-a doua dorinţă,deci care este?”
„Vă rog legaţi-l pe stelist în spatele meu”