Bancul zilei: Ungaria – Romania

RomaniaTV.net vă prezintă cele mai viralizate bancuri de pe facebook.

04 sept. 2015, 17:21
Bancul zilei: Ungaria – Romania

4 persoane intr-un compartiment de tren: un roman, un ungur, o blonda superba si o femeie batrana. La un moment dat trenul intra intr-un tunel. In intuneric se aude sunetul puternic al unei plesnituri. Trenul iese din tunel si ungurul se freca de zor pe fata, avand o mare pata rosie pe obraz. Femeia batrana se gandeste: „Pun pariu ca ungurul a pipait-o pe blonda pe intuneric si aceasta l-a pleznit!” Blonda superba gandeste: „Pun pariu ca ungurul a vrut sa ma pipaie si a nimerit baba, care l-a pleznit!” Ungurul gandeste: „Pun pariu ca romanul a pipait-o pe blonda, dar ea a crezut ca am fost eu”. Romanul gandeste: Sper ca mai vine inca un tunel in curand, ca sa-i mai dau o palma ungurului”

***

Un roman si un ungur, buni prieteni. Vine ungurul in vizita, dar cand sa bata la usa, un caine sare si hatz, il musca de picior. Romanul nostru isi cere scuze si a doua zi, apare scris mare pe usa: Atentie! Caine rau”. Nu dupa mult timp, romanul merge in vizita acasa la ungur, cu o masina nou-nouta. Dupa ce se cinstesc bine cu cateva pahare de palinca, romanul da sa plece. Spre disperarea lui insa, isi gaseste masina zgariata cap-coada. Ungurul isi cere scuze si se incuie repede in casa. A doua zi apare scris mare pe usa: “Atentie! Pisica rau.”

***

Un tip intra intr-un magazin: 
– As dori si eu niste gulas 
Vanzatorul: 
– Sunteti ungur? 
Asta se enerveaza: 
– Si daca ceream strudel ma intrebai daca sunt neamtz, daca ceream pui Sichuan ma intrebai daca sunt chinez, sau daca ceream pizza trebuia sa fi fost italian?!? 
– Aaaa, nu 
– Si atunci de ce ma intrebi daca-s ungur pentru ca am comandat gulas? 
– Pentru ca aici e magazin de electronice.

***

Un ungur se insoara. In noaptea nuntii tacsu ii da ultimele sfaturi:
Ma cand intri in camera o iei de par pentru ca unungur E PUTERNIC;
Iei femeia s-o arunci pe pat pentru ca un ungur E MANDRU;
Dupa aia te dezbraci pentru ca un ungur E FRUMOS;
Si apoi iti faci treaba .
A doua zi ii intreaba tacsu cum a fost.
Pai am luat-o de par pentru ca un ungur E PUTERNIC, am aruncat-o pe pat pentru ca un ungur E MANDRU si apoi m-am dus la baie pentru ca un ungur E INDEPENDENT si AUTONOM.