Bănel Nicoliță, ambițios și după retragerea din fotbal: din ce face bani fostul jucător al naționalei în 2023

Bănel Nicoliță a revenit în forță, după loviturile grele primite în ultimii ani. Celebrul fotbalist s-a reinventat.

24 aug. 2023, 11:20
Bănel Nicoliță, ambițios și după retragerea din fotbal: din ce face bani fostul jucător al naționalei în 2023

La 38 de ani, Bănel Nicoliță ar fi putut juca în continuare fotbal, chiar în Liga I. Totuși, fostul jucător al naționalei s-a retras anul trecut, la echipa de fotbal din comuna sa, CS Făurei.

Multe lucruri neplăcute s-au întâmplat în viața jucătorului român în ultimii ani, fotbalist care era piesă de bază în Ligue I, Franța, la Saint-Etienne la un moment dat.

După ce a avut probleme cu cămătarii și a fost părăsit de soție, iar apoi a irosit 300.000 de euro cu echipa de fotbal CS Făurei din Liga a III-a, Bănel Nicoliță a reușit să se repună pe picioare. Sportivul și-a deschis propria școală de fotbal, cu sediul social într-un imobil din zona Doamna Ghica (cartierul Colentina), București.

Un nou început pentru Bănel „Jardel” Nicoliță

Mario Jardel Company SRL se numește firma înființată de către Bănel Nicoliță în 24 iulie 2023, scrie ReplicaOnline.ro. Numele firmei face referire la porecla mijlocașului pe care o avea în perioada sa de glorie.

De-a lungul timpului, Bănel Nicoliță a jucat la Dacia U Brăila, Poli Timișoara, Steaua București, Saint-Etienne, FC Nantes, FC Viitorul, CS Făurei, ASA Tg. Mureș și Aris Limassol.

  • 37 de selecții a bifat Bănel Nicoliță în echipa națională de fotbal a României;
  • Bănel Nicoliță este jucător care a fost cunoscut de-a lungul timpului pentru ambiție, disciplină, viteză și rezistența la efort. Mijlocașul de la Steaua a fost mereu unul dintre preferații antrenorilor, dar și ai selecționerului Victor Pițurcă, pentru că „Jardel” făcea și faza ofensivă, și pe cea defensivă.