Bănel Nicoliţă, despre divorţ: „Cea mai mare greşeală a fost că am venit la Făurei. Casa i-a rămas soţiei”

Bănel Nicoliță, fostul jucător al celor de la FCSB, a revenit din Statele Unite ale Americii, unde s-a zvonit că ar fi fost plecat din cauza unor datorii foarte mari la cămătari.

17 dec. 2021, 20:36
Bănel Nicoliţă, despre divorţ: „Cea mai mare greşeală a fost că am venit la Făurei. Casa i-a rămas soţiei”

Bănel Nicoliţă, fostul mijlocaş al FCSB a infirmat zvonurile legate de datorii şi a vorbit despre divorţul de fosta soţie, Cristina, recunoscând că ruptura s-a produs din cauza lui, mai exact din pricina implicării la echipa din satul natal Făurei, care i-a consumat foarte mult timp, dar şi sume importante de bani.

„Divorţul prin care am trecut, fotbalul, banii pierduţi. Greşeala mea cea mai mare a fost că am venit la Făurei şi atunci au intervenit probleme vizavi de fosta soţie.

Nu a acceptat şi la acel moment chiar a avut dreptate. Banii familiei, timpul pe care îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer şi ce le lipsea. Nu mi-am revenit nici acum, să fiu sincer. Asta e viaţa, trebuie uşor-uşor să văd lucrurile aşa cum sunt.

Dar copiii cresc, eu sunt alaturi de ei zi de zi, ora de ora, mereu vorbesc cu ei, asa ca nu poate sa-mi spuna nimeni nimic. Imi pare rau ca anumiti oameni vorbesc urat despre mine, cand eu mereu cand am avut o problema am iesit in fata si am spus „ba, am gresit in lucrul ala”.

Fetele mele sunt bine, dimineata la scoala, apoi la after pana seara, cea mica merge la gimnastica. Casa i-a ramas sotiei si sta acolo cu fetele, gradinita tot sotiei. Nu stiu daca ne vom impaca, dar am ramas in relatii foarte bune cu Cristina, merg mereu acasa, mai si dorm acolo.”, a spus Bănel Nicoliţă în emisiunea  online Fiţă cu Adiţă.

Citeşte şi: Romina Apostol vrea să fie CÂŞTIGĂTOR SUPERSTAR România 2021. Cum s-a votat