Bănel Nicoliţă, plin de datorii la cămătari din cauza clubului de fotbal pe care îl patronează

Fost jucător emblematic la FCSB şi unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din România, Bănel Nicoliţă a încercat să facă performanţă şi ca patron de club, investind sume considerabile la FC Făurei, în oraşul său natal.

26 oct. 2021, 13:43
Bănel Nicoliţă, plin de datorii la cămătari din cauza clubului de fotbal pe care îl patronează

Bănel Nicoliţă a investit sume impresionante de bani pentru a aduce echipa pe culmile succesului, dar parte din acestea ar fi fost împrumutate de la cămătari şi, potrivit Fanatik, fostul internaţional nu ar fi reuşit să-şi achite datoriile şi ar fi fost nevoit să plece din ţară din această cauză.

Bănel Nicoliță a făcut declarații și a spus că este foarte supărat din cauza echipei de fotbal FC Făurei, deoarece a investit enorm de mulți bani și timp, iar jucătorii nu reușesc să atingă succesul în ciuda eforturilor sale. Bănel Nicoliță a afirmat că ar fi investit 100,000 de euro în echipa de fotbal.

„Cu un an în urmă am lăsat echipa cu 15 puncte avans şi au pierdut promovarea. Şi m-am enervat. Am spus stop-joc şi am zis că nu mai joc şi revin să mă implic 100%. Băgasem deja 100.000 de euro. Acum 6 luni de zile am avut ofertă din Liga 1.

Nu vă spun echipa, dar erau 4.000 de euro pe lună. Eu am zis că am investit foarte mult în echipa asta. Nu e vorba de bani, că i-am pierdut şi nu îi mai iau înapoi, dar e vorba de timpul meu. Eu de patru ani fac zi de zi drumul Bucureşti – Făurei, patru ore numai pe drum. Plus antrenamentul, pe care eu trebuie să-l pregătesc, eu să văd dacă au apă jucătorii, dacă au motorină, dacă le lipseşte ceva. Eu trebuie să fiu omul mereu limpede la minte.„, a declarat Bănel Nicoliță, conform sursei citate.

Bănel Nicoliță, despre divorț

Bănel Nicoliță și soția sa au divorțat în luna februarie a acestui an, după lungi negocieri de împăcare. Acesta a povestit în cadrul unei emisiuni televizate faptul că decizia de a divorța a fost una de comun acord și un lucru benefic pentru cele două fiice ale sale.

„Nu vreau să intru în amănunte, vreau doar să spun cum stau lucrurile. Eu doar atât pot să confirm: sunt doi ani și ceva de când nu mai sunt împreună cu fosta soție, oficial am divorțat în luna februarie, anul acesta, dar de doi ani și ceva noi doi nu mai avem absolut nimic.”, a declarat Bănel.

Citeşte şi: Simona Halep a anunţat când se va lăsa de tenis. Nu mai are timp mult de jucat!