Bănel Nicoliţă, tată pentru 60 de copii

Bănel Nicoliţă promite să revină pe teren, însă mărturiseşte că în timpul în care a stat pe bancă a făcut lucruri de care e tare mândru. Fotbalistul a spus că acum are în grijă 60 de copii şi negociază cu soţia venirea pe lume a celui de-al 61-lea.

11 nov. 2016, 09:54
Bănel Nicoliţă, tată pentru 60 de copii

Bănel Nicoliţă este un om cu suflet foarte mare. Fotbalistul a dezvăluit că din iarnă intenţionează să revină în teren, însă a mărturisit că în timpul în care a stat pe bară a pus bazele unei grădiniţe unde are în grijă 60 de copii. Întrebat dacă se gândeşte să mai devină încă o dată tată, fotbalistul a spus că nu exclude posibilitatea asta, însă recunoaşte că venirea pe lume a unui alt copil implică o responsabilitate mare.

„Din iarnă, o să încep din nou munca. Trebuia să stau, să mă pregătesc, dar o să revin. Nu am pus pe mine pentru că zi de zi fac antrenamente. C.S. Boureni este echipa la care joc acum, mă ocup şi de antrenamentele grupelor de copii. Mulţumesc familiei şi soţiei, care au înţeles că fotbalul e viaţa mea. La antrenamente vin copii foarte săraci, care venind aici au o masă caldă, lucru care mă bucură şi mai mult, pentru că reuşesc să fac ceva pentru ei. Da, am cumpărat o grădiniţă în care am 60 de copii. E o responsabilitate în plus, însă mă bucur, am şi eu fetiţa acolo. Îmi plac copiii foarte mult, acum am grijă de 60 de copii. Nu ştiu, o să vorbesc cu soţia, o să analizăm situaţia. Acum, avem 60 de copii, o să fie 61. Vom vedea pentru că e o mare responsabilitate. M-am gândit la viitorul familiei, la viitorul meu, pentru că va veni şi un moment în care va trebui să mă retrag din fotbal şi va trebui să am un bussines din care să mă întreţin”, a declarat Bănel Nicoliţă, potrivit cancan.ro.

Vezi si> Bănel Nicoliţă a ajuns în Liga a IV-a din România