Mărturie CUTREMURĂTOARE a lui Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a făuct dezvăluiri cutremurătoare despre începuturile carierei sale de fotbalist şi despre familia sa într-un interviu acordat GSP.

29 oct. 2014, 07:26
Mărturie CUTREMURĂTOARE a lui Bănel Nicoliţă

„Acum sunt realizat, dar niciodată nu îmi va fi ruşine că sunt ţigan şi că eram sărac. Am luptat cu mine, cu viaţa asta grea. Când eram mic, începusem să mă duc la fotbal, însă părinţii îmi ziceau că trebuie să mă duc şi la câmp, la prăşit, fiindcă nu ne ajung banii. Dimineaţa munceam, apoi antrenament şi de acolo la şcoală. Am realizat lucruri increbilie, nici nu visam să ajung la Steaua. Banii nu m-au schimbat, sunt un om modest”, a declarat Bănel Nicoliţă.

„În Franţa nu m-am simţit în niciun moment că sunt tratat  altfel fiindcă eu sunt rrom, ştiţi că era şi e discuţia asta în Franţa. Normal că rromii nu sunt bine văzuţi acolo, dar le-am explicat şi eu că unii vin să muncească şi vor să facă ceva în viaţă, alţii sunt cum sunt”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Fotbalistul plănuieşte să mai joace până la 38 de ani şi declară că se gândeşte să scrie o carte despre cariera lui. Fotografia cu el alături mama sa, în faţa casei în care a crescut, va apărea pe coperta cărţii.

„Chiar mă gîndesc să scriu o carte despre mine, dar nu acum, mai încolo. Se va numi «Viaţa lui Bănel Nicoliţă». Garantez că va fi interesantă. Să pleci din Făurei şi să joci la European, în Champions League, în Franţa şi la Steaua, e ceva”, a mărturisit Bănel Nicoliţă.