Bănică jr., fotografia care o va enerva pe Lavinia Pârva

Despre Ştefan Bănică Jr. şi Emilia Popescu se punea, la un moment dat, că se iubesc şi că formează un cuplu, dar că se ascund de ochii lumii.

26 mart. 2014, 10:45
Bănică jr., fotografia care o va enerva pe Lavinia Pârva

Cei doi au infirmat de fiecare dată zvonurile, iar timpul a demonstrat că au avut dreptate şi că ei doar formează cuplul perfect…pe scenă. Ştefan şi Emilia sunt nu doar parteneri de scenă, ci şi foarte vechi şi buni prieteni. De altfel, actriţa îşi amintea, la un moment dat, într-un interviu, că, atunci când l-a văzut pe Bănică pentru prima dată, a crezut că ochii lui sunt violet. „Era ca un fel de Liz Taylor pentru mine”, spunea ea.

Lavinia Pârva lămureşte misterul sarcinii

Acum, Emilia Popescu şi Ştefan Bănică Jr. se află la Constanţa, unde vor susţine o reprezentaţie cu piesa „Pescăruşul”, de A.P. Cehov. Profitând de primăvara timpurile, cei doi au făcut o plimbare pe malul mării, unde au imortalizat momentul printr-un selfie. Pentru că erau foarte apropiaţi, fotografia a fost comentată cu umor de un coleg de-ai celor doi, actorul Valentin Teodosiu: „E frig al naibii…”, a scris acesta. Prietenii virtuali ai lui Ştefan au fost direcţi însă şi şi-au exprimat regretul că el şi Emilia sunt doar prieteni. „Păcat că sunteţi doar prieteni ! Sunteţi împreună aproape de-o viaţă; sunteţi superbi!”, a comentat cineva. „Frumoşi….. de ce nu sunteţi împreună?”, a mai vrut să ştie un alt fan al artistului, scrie libertatea.ro