Bănică Jr, prins acasă la Andreea Marin. Iubitul turc al „Zânei” a făcut o criză de nervi FOTO

Stefan Banica i-a facut zilele trecute o vizita Andreei Marin, chiar daca Tuncay, sotul acesteia, nu era acasa. In momentul in care a aflat acest lucru, actualul partener al "Zanei" a facut o criza de gelozie.

20 sept. 2015, 07:32

Stefan Banica a fost fotografiat de revista Ciao in timp ce intra in locuinta Andreei Marin, cea cu care a fost casatorit si cu care are o fetita superba, scrie cancan.ro. In acel moment, Tuncay, actual sot al „Zanei”, nu se afla acasa, insa, in momentul in care a vazut imaginile respective, a intrebat ce s-a intamplat, gelos fiind.

Citeşte şi Hoţii care au spart casa Andreei Marin, audiaţi. Ce le-au declarat poliţiştilor

Cel mai probabil, Andreea Marin i-a explicat ca Stefan Banica a venit sa o ia pe Violeta la o plimbare sau chiar intr-o scurta vacanta, lucru perfect normal. Si asta pentru ca cei doi au ramas in relatii bune, iar „Zana” si cantaretul o iubesc la nebunie pe Violeta, fiind doi parinti exemplari.

„Am facut un lucru minunat cu fostul meu sot, un copil care ne leaga si de acum inainte, iar acesta este cel mai important aspect al casniciei noastre”, spunea Andreea Marin in urma cu ceva timp.

 
Tuncay a inteles ca motivul pentru care Stefan Banica a mers acasa la el il reprezinta Violeta, iar intre el si Andreea Marin dragostea este mare.