BARAJ EURO 2020. Sărbătoare la Sofia după ce s-a aflat că Bulgaria ar putea întâlni România în finală: „Dumnezeu e bulgar!”

BARAJ EURO 2020. România va întâlni Islanda în semifinalele barajului pentru EURO 2020, şi ar putea întâlni în finală, în dublă manşă, naţionala Bulgariei, dacă aceasta va trece de Ungaria. Presa de la Sofia este în extaz după tragerea la sorți şi e sigură că naţionala din ţara vecină va merge la turneul final.

22 nov. 2019, 14:11
BARAJ EURO 2020. Sărbătoare la Sofia după ce s-a aflat că Bulgaria ar putea întâlni România în finală: „Dumnezeu e bulgar!”

BARAJ EURO 2020. „Dumnezeu e bulgar! S-a încheiat tragerea: Bulgaria are o șansă uriașă de a merge la Euro 2020. Șansele echipei naționale au crescut semnificativ după tragerea de la Nyon.

Bulgaria va înfrunta Ungaria pe 26 martie, pe stadionul Vasil Levski. Dacă Bulgaria va învinge Ungaria, în finală va înfrunta învingătoarea dintre Islanda și România. Ultimul act se va disputa de asemenea pe arena Vasil Levski. Finala va avea loc pe 31 martie 2020„, au scris jurnaliștii de la sportal.bg.

Optimismul presei de la Sofia este surprinzător în condiţiile în care naţionala Bulgariei a avut un parcurs extrem de slab în actuala campanie, la finalul căreia au adunat numai șase puncte. Bulgarii au fost în grupă cu Anglia, Cehia, Kosovo și Muntenegru, reușind o victorie, trei remize și patru eșecuri.