Bărbat amendat după ce a jignit poliţiştii pe Facebook: „Au descins efectiv două maşini de poliţie. M-au cam luat pe sus!”

Un bărbat a fost amendat după ce a jignit poliţiştii într-o postare pe pagina personală de Facebook. Acesta povesteşte că s-a trezit cu oamenii legii la uşă, după care a fost dus la secţie şi amendat.

04 mai 2022, 19:06
Bărbat amendat după ce a jignit poliţiştii pe Facebook: „Au descins efectiv două maşini de poliţie. M-au cam luat pe sus!”

Bărbat amendat după ce a jignit poliţiştii pe Facebook. Este vorba despre un bărbat din bărbat din Bistriţa-Năsăud. Acesta a fost amendat cu 2.000 de lei, pentru că a scris cuvinte jignitoare la adresa poliţiştilor pe pagina de Facebook.

Bărbat amendat pentru o postare pe Facebook. S-a trezit cu poliţiştii la uşă

La începutul lunii aprilie, bărbatul şi-a exprimat opinia, pe reţelele de socializare, cu privire la un articol în care se vorbea despre cei care schimbă valută pe străzile din centrul orașului Bistrița, fără a fi luați la întrebări de polițiști.

Citeşte şi Şofer amendat cu 3.625 de lei pentru că a făcut gesturi obscene unei femei

„Eu am avut o remarcă destul de acidă, dar care nu a făcut referire în mod direct la poliție. Nu pot reda chiar cuvânt cu cuvânt, dar am jignit Miliția Română, cuvântul e stipulat clar în postare și în procesul verbal.”, a mărturisit bărbatul amendat.

Din păcate pentru el, postarea sa a fost remarcată şi de poliţişti. Acesta povesteşte că într-o zi, în timp ce lucra la fermă, s-a trezit cu oamenii legii la uşă.

„Lucram la fermă și au descins efectiv două mașini de poliție dintre care unul format dintre patru sau cinci mascați, pentru ce ? În primă fază, mi-au spus că mă invită la postul de poliție pentru niște declarații, nu mi au spus pentru ce anume, m-au cam luat pe sus împreună cu fetița mea de nouă ani. Pentru postarea mea de pe Facebook, la mesajul de la postarea aceea,”povesteşte bărbatul, potrivit stirileprotv.ro.

Postarea sa l-a costat 1000 de lei. Recent, a primit şi procesul verbal iar omul şi-a ieşit din nou din minţi. A făcut o nouă postare pe Facebook în care îi înjură iar pe poliţişti. Gestul său a venit cu o nouă amendă, tot de 1000 de lei.

„2000 lei pentru faptul de a fi adus cuvinte jignitoare instituției numită Miliția Română”, a spus bărbatul.

„Potrivit deciziei nr 4546 din 2016 a Înaltei Curți de Casație și Justiție, rețeaua de socializare unde au fost postate injuriile este considerat loc public.”, a transmis Paul Rodilă, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud.

Citeşte şi Femeie amendată cu 5.000 de lei pentru că nu şi-a sterilizat câinele. Controale de amploare la proprietarii de animale

Bărbatul nu are de gând să plătească amenzile şi are de gând să le conteste în instanţă.