Bărbat arestat, după ce a aruncat în aer un bancomat

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Judeţul Constanţa a fost arestat preventiv pentru 30 zile, după ce la sfârşitul lunii februarie, a aruncat în aer un bancomat şi a furat cutiile în care erau depozitaţi banii.

23 mart. 2020, 16:24
Bărbat arestat, după ce a aruncat în aer un bancomat

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au efectuat două percheziţii domiciliare, într-un dosar de distrugere, furt calificat şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

În urma activităţilor desfăşurate la data de 21 martie, în localităţile Agigea şi Oituz din judeţul Constanţa, poliţiştii de investigaţii criminale au ridicat instrumente care ar fi fost folosite în activitatea infracţională de persoana respectivă.

În fapt, la data de 26 februarie, un bărbat de 37 de ani ar fi distrus, prin utilizarea unei substanţe explozive, un bancomat din incinta unei societăţi comerciale, din localitatea Lumina şi ar fi sustras cutii în care erau depozitate sume de bani.

El a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, precum şi al poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, Serviciului Criminalistic Constanţa şi Posturilor de Poliţie Agigea şi Lumina.

Citeşte şi Bărbat din Arad, la spital după ce s-a curentat când încerca să retragă bani de la un bancomat


loading...