Bărbat ATACAT de câinii unui cioban, în STARE GRAVĂ la spital cu răni profunde

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea vasluiană Jigălia, a ajuns în stare gravă la spitalul din Bârlad cu mai multe plăgi muşcate profunde, după ce a fost atacat pe câmp de o haită de câini care aparţineau unui cioban de la o stână din afara satului.

15 oct. 2013, 18:38
Bărbat ATACAT de câinii unui cioban, în STARE GRAVĂ la spital cu răni profunde

Vasluianul a fost atacat de haita de câini în timp ce se îndrepta spre o stână din afara localităţii Jigălia, de unde voia să cumpere lapte de capră, informează Mediafax.

Muşcat de mai multe ori de picioare, mâini şi torace, bărbatul a fost salvat, înainte de a fi sfâşiat, de oamenii care se aflau la stână în acel moment.

CITEŞTE ŞI Un medic veterinar, atacat de 14 maidanezi. I-au sfâşiat braţele până la os

„Pacientul prezenta mai multe plăgi muşcate, unele profunde, în special în zona gambelor. Internat în Secţia de Chirurgie Plastică, bărbatul va fi supus unor intervenţii chirurgicale de suturare a rănilor, în prezent fiind în afara oricărui pericol”, a declarat directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Gabriela Daniş.

Acesta este cel de-al doilea caz în judeţul Vaslui în ultima săptămână în care un bărbat ajunge în stare gravă la spital după ce a fost atacat de o haită de câini.