Bărbat bătut în plină stradă la Craiova. Agresorii sunt căutaţi de poliţie VIDEO

Alertă în Craiova după ce un bărbat a fost bătut în centrul oraşului de patru indivizi. Agresorii l-au lăsat în mijlocul străzii, plin de sânge, şi au fugit. Ei au fost identificaţi şi sunt căutaţi de poliţişti, informează România TV.

02 iun. 2016, 16:06
Bărbat bătut în plină stradă la Craiova. Agresorii sunt căutaţi de poliţie VIDEO

Victima are 46 de ani. Era cu fratele său în centrul Craiovei când a fost atacat de patru bărbaţi. Nu se ştie încă motivul.

„O altercaţie care a avut loc în stradă, este vorba de o victimă care este la spital, nu e vorba de o înjunghiere, este vorba pur şi simplu de o agresiune fizică, cunoaştem maşina şi agresorii, suntem în căutarea lor”, a declarat comisarul şef Popa Mauriciu, şef poliţia municipiului Craiova.

Fratele victimei a cerut ajutor trecătorilor, care au sunat imediat la 112.

Bărbatul agresat a fost dus la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde a primit îngrijiri de specialitate de la medici. Acesta a spus că are dureri foarte mari şi că nu-şi aminteşte prea bine ce i s-a întâmplat.

Poliţiştii au organizat mai multe filtre pentru prinderea agresorilor, care sunt din Craiova. Victima are un club în comuna Castranova, iar oamenii legii încearca să afle daca nu cumva a mai avut în trecut vreo altercaţie cu agresorii.

Citeşte şi Anchetă la o şcoală pentru copii cu nevoi speciale. Doi elevi au fost bătuţi de un coleg