Bărbat cu handicap, HĂITUIT şi BĂTUT din cauza unor fotografii pe Facebook. A vândut tot din cauza unui escroc

Flagrant şi urmărire ca în filme după un şantaj pe Facebook! Un escroc din Timişoara a reuşit să ia zeci de mii de euro de la un bărbat cu handicap, după ce i-a întins o capcană online, el l-a acuzat pe bărbat pe nedrept că a vrut să aibă relaţii cu fiica lui de 7 ani.

01 sept. 2015, 12:32
Bărbat cu handicap, HĂITUIT şi BĂTUT din cauza unor fotografii pe Facebook. A vândut tot din cauza unui escroc

Un escroc din Timişoara şi-a stabilit scenariul pas cu pas. A creat un cont fals de Facebook, ca fiind al unei tinere atrăgătoare. A răscolit apoi platforma online în căutarea victimei. A găsit-o într-o persoană care are un handicap. Escrocul l-a agăţat pe bărbat sub identitatea falsă şi i-a cerut poze cu el gol.

Potrivit România TV, de îndată ce a primit fotografiile, escroscul a schimbat poza de profil cu a fetiţei lui în vârstă de şapte ani. De aici a început calvarul omului. A fost acuzat că a încercat să o seducă minora şi i s-au cerut bani pentru ca povestea să nu ajungă la poliţie.

Omul a trecut prin momente de teroare. A fost haituit si amenintat in permanenta. Disperat, a incercat sa faca rost de bani din orice. A vândut casa părinţilor, a desfiintat un fond de pensii si a vandut mai multe terenuri.

Mai mult, ca să-i inducă o stare de teamă, la prima tranşă de bani bărbatul a fost luat pe sus, dus într-un apartament şi bătut. În total omul a fost stors de 26 de mii de euro. Când i s-au mai cerut încă zece mii, bărbatul şi-a luat inima în dinţi şi a mers la politie.

Escrocul are 49 de ani se numeşte Claudiu Rus. El a fost prins de poliţişti după ce i s-a organizat un flagrant şi după o urmărire în trafic. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat procurorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Vezi şi: O nouă metodă de înşelătorie. Escrocii se deghizează în angajaţi ai primăriei şi vând aparate de masaj