Bărbat de 36 de ani, reţinut de poliţişti după ce a şantajat o tânără de 21 de ani din Brăila

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost reţinut de poliţiştii constănţeni, după ce a şantajat o tânără de 21 de ani din Brăila cu publicarea unor fotografii şi filmuleţe compromiţătoare dacă aceasta nu întreţine relaţii sexuale cu el. Bărbatul fusese eliberat din penitenciar la sfârşitul lunii octombrie, el fiind condamnat la o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru şantaj.

13 dec. 2018, 08:27
Bărbat de 36 de ani, reţinut de poliţişti după ce a şantajat o tânără de 21 de ani din Brăila

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa au realizat un flagrant, miercuri, în zona Gării C.F.R. din Constanţa, în urma unei sesizări primite de la o tânără în vârstă de 21 de ani, din municipiul Brăila, care primise ameninţări de la un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Constanţa.

Bărbatul respectiv îi ceruse tinerei, în mod insistent, întreţinerea de relaţii sexuale, după ce discutaseră în prealabil pe o reţea de socializare, spunând că în caz contrar va face publice fotografii şi filmuleţe în care ea apare în ipostaze compromiţătoare.

Flagrantul a fost realizat miercuri după-amiază, iar în urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii constănţeni l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbat, care este cercetat pentru şantaj. El a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Joi, poliţiştii constănţeni îl vor prezenta în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul de 36 de ani este recidivist, fiind eliberat din penitenciar în 23 octombrie, după ce fusese condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru comiterea unei alte infracţiuni de şantaj.