Bărbat de 50 de ani, arestat după ce a sechestrat-o şi violat-o pe femeie care îi făcea curat în locuinţă

Un bărbat de 50 de ani, din judeţul Arad, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Arădeanul este acuzat de viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată, după ce a sechestrat-o în garsoniera sa pe o femeie venită să îi facă curăţenie şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale.

25 sept. 2019, 08:18
Bărbat de 50 de ani, arestat după ce a sechestrat-o şi violat-o pe femeie care îi făcea curat în locuinţă

O femeie a sesizat, marţi, Poliţia, reclamând faptul că, în noaptea de 21 – 22 septembrie, a fost ţinută cu forţa într-o garsonieră din municipiu şi obligată să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat. Femeia le-a declarat oamenilor legii că a mers în locuinţa bărbatului pentru a-i face curăţenie, iar acesta ar fi sechestrat-o şi obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el. De asemenea, femeia a mai spus că bărbatul ar fi lovit-o cu pumnul şi i-ar fi luat telefonul mobil.

În urma investigaţiilor, suspectul a fost identificat, fiind vorba de un bărbat de 50 de ani, din Vladimirescu. Procurorii din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad au decis reţinerea suspectului pentru 24 de ore pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată. Ulterior, magistraţii Judecătoriei Arad au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său.