Bărbat de 71 de ani arestat după ce a agresat sexual o copilă de 5 ani într-un parc din Craiova

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din Craiova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a agresat sexual o fată de cinci ani într-un parc.

07 aug. 2022, 15:54
Bărbat de 71 de ani arestat după ce a agresat sexual o copilă de 5 ani într-un parc din Craiova

O copilă de 5 ani a fost agresată sexual într-un parc din Craiova. Copila i-a povestit mamei, iar aceasta a alertat Poliţia.

“În seara zilei de 31 iulie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 29 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, un bărbat care se afla în părculeţul din zona Esplanadă, din Craiova ar fi agresat-o sexual pe fiica sa, în vârstă de 5 ani. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, unde, pe o bancă au identificat un bărbat de 71 de ani, din Craiova”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul bărbatului de unde au ridicat mai multe bunuri. El a fost dus apoi la audieri.

“Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză, la data de 28 şi 31 iulie, în timp ce se afla în zona Esplanada ( strada Arh. Duiliu Marcu) din Craiova, ar fi exercitat acte specifice infracţiunii de agresiune sexual asupra unei minore de 5 ani, care era la joacă în zona  respectivă”, a mai precizat sursa citată.

Bărbatul a fost prezentat instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală în formă continuată.